Drømmer du om at afslutte dit bryllup et brag af et festfyrværkeri og en kæmpe guldfinale der fylder hele himlem?, eller måske bare lidt fyrværkeri til underholdning af gæsterne i løbet af festen?

Så er det med at finde en professionel fyrværker, det er nemlig kun dem der må afskyde fyrværkeri året rundt. Disse regler gælder også for bryllupsfyrværkeri.

Førhen var fyrværkeri til bryllupper kun noget man så på film og for de kendte og kongelige, men år for år stiger antaller af bryllupsfyrværkerier i danmark. Da prisen allerede starter fra omkring 10.000 kr. er bryllups fyrværkerier nu noget der er muligt for alle.

Giv et fyrværkeri til bryllup som en speciel gave!

Er du i tvivl om hvad du skal finde på at give brudeparret i gave, er en oplevelse et godt bud og hvorfor så ikke give dem en oplevelse der bare gør deres perfekte dag endnu bedre.

Overrask brugeparret og de andre gæster med et fyrværkeri, der sætter godt gang i festen.

Overrask dine bryllups-gæster med et flot og elegant fyrværkerishow i løbet af aftenen.

Der har tidligere været en tendens til at fyrværkeriet skulle skydes som en afslutningen på aftenen, men efterhånden ser vi flere der faktisk vælger at få deres fyrværkeri afskudt i løbet af aftenen. Det skyldes at der omkring midnat er andre traditioner som brudevals som hurtigt kan gøre det presset med at få plads til fyrværkeriet, samtidig kan de fleste også sagtens trænge til lidt frisk luft efter f.eks desserten.

Fejr brylluppet til midnat med et flot fyrværkeri

Den klassiske løsning er at afskyde et flot bryllups fyrværkeri til midnat, med masser af dalende guld og elegante effekter. Man kan f.eks vælge af få taget billeder med det smukke fyrværkeri som baggrund.
Selvom dette er den klassiske løsning, med afskydninger lige efter budevals, vælger de fleste efterhånden at få fyrværkeriet skudt i løbet af aftenen. Nogle feststader har også specielle aftaler med naboer om at fyrværkeriet kun må afskydes til kl. 22 om vinteren og kl. 23 om sommeren, men der er ingen regler omkring dette.