Leder du efter gode spisesteder i Århus? Du er kommet til det rette sted, for her præsenterer vi dig for 3 gode spisesteder i Smilets By. Du kan både tage familie, kæresten eller vennerne med til spisestedet her. Og ønsker du mere inspiration til lækre spisesteder, kan du finde det her eller på spisesteder.dk

Michelin restauranten Substans

Substans ligger på Aarhus Ø og mere præcist i Pakhusenes øverste lokaler. Adressen er Mariane Thomsens Gade 2F i Aarhus C. I efteråret 2021 vandt restauranten en Michelin stjerne. Så leder du efter en sikker og fantastisk gastronomisk oplevelse, så skal du prøve Substans i Aarhus.

Som flere af de bedste restauranter, så er menuen inspireret og kreeret ud fra årstidens lokale råvarer. Atmosfæren minder om 1960’ernes arkitektur, og du har udsigt og både havet, Riis Skov og Lystbådehavnen. Her er luksus højt på menuen!

Social Dining på Restaurant Basso

På Skolegade 21 i Aarhus C finder du Restaurant Basso. Den hører under kæden DiningSix, hvor du også finder populære spisesteder som Klokken og Köd. Stedet er Aarhus ultimative go-to, når du vil prøve Social Dining. Det har det været siden åbningen i 2017.

Menuen er inspireret af det dejlige italienske køkken. Råvarernes kvalitet er god, og retters er yderst velsmagende. Ønsker du også en personlig betjening i hyggelige omgivelser? Restaurant Basso sørger for lige netop det, og du kommer ikke til at fortryde en aften her. 

Lækker menu på Madklubben i Aarhus

Madklubben i Aarhus er en sand klassiker. Den originale restaurant finder du i den arkitektoniske bygning Toldkammeret, som er designet af arkitekten Hack Kampmann. Adressen er Hack Kampmanns Plads 1-3 i Aarhus C. Steder er godt for den sultne studerende, som er på et stramt budget. Du kan også finde velsmagende retter, hvis du er en livsnyder, som vil have det allerbedste. Børn er også velkomne. Med andre ord: Madklubben i Aarhus er for alle. 

På Madklubben kan du selv sammensætte en menu bestående af 1 til 3 retter. Maden tager udgangspunkt i klassiske danske retter med en moderne twist. Og det er lækkert!

Flere gode spisesteder i Aarhus

Der findes mange gode spisesteder i Aarhus. Ovenstående var bare et udpluk. Du kan også prøve en lækker brunch på Skovmøllen, den ultimative burger på Café Faust eller frisk sushi på Tapashi