Dit hjem er din personlige base, og for at vi kan føle os hjemme og tilpas i vores eget hjem, er vi også nødt til at indrette det derefter. Når du kommer hjem, skal du føle, at du træder ind i tryghed og varme og afslapning. Det kræver typisk til helt rette rammer, og dem er du selv med til at sætte. Det betyder, at du skal fylde dit hjem med dejlige ting, som gør, at du netop kan slappe af. En masse møbler og ting, der får det til at føles som et personligt hjem. Herunder kan du få lidt inspiration til, hvad du kan gøre for at imødekomme denne indretning.

Personlige billeder på væggene

Det bliver ikke mere personligt end med billeder. Billeder af venner, familie og oplevelser. Det signalerer dit liv, og det er med til at sige noget om de minder, du ønsker at holde fast i. Det behøver dog ikke kun at være private og personlige billeder – måske det netop er for personligt for dig til at hæve hængende frit fremme for alle og en hver, der besøger dig. Du kan også finde mange flotte og dekorative billeder. Et sjovt alternativ er, hvis du bor i en by, du er glad for at bo i, og som du kan lide at repræsentere. Med Vilakula plakater kan du få fede plakater med illustrationer af mange forskellige danske byer. Farverne er super friske og stadig pastel-agtige og nedtonede. Det er en plakat, de fleste vil stoppe op for at kigge beundrende på. Ja, det er den helt perfekte ting til væggen, hvis du stolt ønsker at vise din by frem.

Hyggelige puder og tæpper

Puder og tæpper er også noget, der kan bringe hygge og afslapning frem i et hvert hjem. Det inviterer nærmest til, at man slår sig ned i sofaen for at slappe af. I dag kan du få mange forskellige puder og tæpper i alverdens farver, og på den måde kan du aktivt vælge dem ud fra din indretning og stil. Det er altså ikke bare genstande, der skal være praktiske i en sofa. Nej, i dag tænker man det ind i indretningen, så man vælger de helt rette puder, der passer til de andre farver i hjemmet. Det skaber en sammenhæng, så der er en gennemgående ro i hjemmet. Og så kan du for alvor smide dig i sofaen for at slappe af.