Fest, farver og glade dage… Ja tak! Vi danskere er mere end glade for både at deltage og holde diverse fester i tide og utide. Med så mange fester, så kan det være en god idé at mikse dem lidt op, så de bliver husket og ikke går direkte i glemmebogen. Men hvordan får du piftet din fest bedst op? 

 

Sjove temafester og cocktailbar med ekspertise

Der er altid en anledning til at holde en god fest. Selvom vi er mange der er vilde med disse festlige indslag, så kan de alligevel godt blive lidt ensartede, hvis ikke vi er opmærksomme. Er du vant til at holde mange fester, så er det fuldt forståeligt, at det kan være svært at komme på nye ideer hver eneste gang. 

Dét at skulle være ekstra kreativ og tænke ud af boksen er bestemt ikke altid nemt. Et godt bud på at pifte din kommende fest op er ved at overveje en temafest. 

Det er oftest denne type fester, som vi herhjemme i Danmark er vilde med. Det giver hver fest en unikhed, eftersom der sjældent holdes den samme temafest to gange. For at gøre den kommende temafest lidt ekstra interessant, så kan du med fordel hyre en mobil cocktailbar.

 

James Bond, sydpå eller Hollywood?

Det giver sig selv at hver temafest har sit eget tema. For at få sat skub i din fest er det derfor en god idé virkelig at overveje, hvilket tema du ønsker, at din fest skal være. 

Hvis ikke du er helt sikker, så kan du passende matche det sammen med nogle af de spændende cocktailkort, som Tenderbar’s mobile cocktailbar kan tilbyde. 

Du kan med hjælp fra cocktailkort 01, lave en spændende fest i ægte James Bond stil. Frem med de spiritus fyldte drinks og nyd godt af blandt andet en røget whisky eller hvad med en fyldig rom? 

Drømmer du i stedet om en tur sydpå, så kan du med fordel kigge nærmere på cocktailkort 02. Lav et behageligt ferietema imens du og dine gæster sipper på Cosmopolitan’s i Ægte Carrie Bradshaw still eller hvad med en sød og tropisk Pinacolada? 

Hvis heller ikke det virker som din næste fest, så har du også mulighed for at gå all out med et Hollywood tema. Med hjælp fra cocktailkort 03 er der masser af fancy, flotte drinks, som både ser og smager godt. Her er der fancy Gin og Tonic, Gin Hass eller hvad med en Dark’n’Stormy? Med disse mange drinks er der i den grad anledning til en stemningsfuld Hollywood fest!

Du kan holde lige den fest du ønsker med hjælp fra Tenderbar’s mobile cocktailbar. Disse professionelle bartendere har god erfaring med at lave de absolut bedste, mest velsmagende drinks, som uden tvivl vil passe direkte ind i lige det tema du vælger.