Hvis der er noget, som kendetegner den stilbevidste danske kvinde, er det, at hun ofte har lyst til at eksperimentere og prøve nye looks. Men hvad gør man, når man synes, man har prøvet det hele og er træt af den måde, man ser ud på?

For mange kunne løsningen være en mini makeover!

Hvad forvandler man med en mini makeover?

Når man bestiller hjælp til en minimakeover eller foretager den selv, handler meget om at finde den rette frisure, farve til håret og få ordnet bryn, vipper, negle – sdamt lagt en god makeup.

Men en ting er transformationen, noget andet er at finde en løsning, der er nem at have med at gøre i hverdagen. Det kan i forvejen være tidskrævende at få valgt dette rette tøj, sat håret og lagt makeup, inden man skal ud ad døren. Derfor nytter det ikke noget, at der pludselig skal lægges meget mere tid til dette.

Vores råd er derfor, at du allierer dig med en skøndhedsbehandler, som kan hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til dig – naturligvis en løsning, som både passer dine rutiner og din personlighed.

Den professionelle løsning vil ofte også være en, der giver gode tips til, hvordan du selv klare skønheden i hverdagen. Det kan f.eks. være ved at lave en oversigt over makeup-rutinen, give tricks til god hårpleje, som gør det nemmere at tæmme håret – eller måske endda hjælpe dig med at blive ekspert i at påføre negletipper og holde styr på din manicure.

Det vigtigste er dog, at personen kommer med friske input, som tager højde for, hvem du er som person, så du kan kende dig selv i dit nye, friske udtryk.                                                  

Husk også at tænke i pleje                                                              

Endnu en af fordelene, når du får en professionel bragt i spil, er rådgivning i forhold til god pleje. Du vil typisk kunne få tips til f.eks. lige netop din hårtype, din hud eller farver, som passer godt til dig. Det gør det lettere at altid have styr på de fundamenter, som du bygger videre på i dine rutiner.         

Alt sammen vil bidrage til et frisk look og bedre selvtillid. Det er da selvforkælelse, der er til at forstå!