Ønsker du at komme ind i datingverdenen? Det kan være en spændende, men også skræmmende proces. Den bedste måde at starte på er ved at følge disse 8 enkle regler!

Regel nr. 1: Vær dig selv! Forsøg ikke at være en person, du ikke er – det vil kun føre til skuffelse for både dig og din date.

Regel nr. 2: Lav din research. Før du går på date, skal du lave noget research om personen. Det vil hjælpe dig med at vide, hvad du kan forvente og undgå enhver overraskelser.

Regel nr. 3: Vær høflig og respektfuld. Uanset om du er interesseret i personen eller ej, skal du altid være høflig og respektfuld. Det er vigtigt at være et godt eksempel for andre.

Regel nr. 4.: Hold dig væk fra drama. Dating er allerede stressende nok uden at tilføje unødvendigt drama i blandingen. Hold tingene enkle og undgå potentielle konflikter.

Regel nr. 5: Vær åben over for nye ting. Døm ikke en person på baggrund af hans eller hendes udseende eller første indtryk. Giv dem en chance og lær dem bedre at kende.

Regel nr. 6: Vær ærlig. Hvis du ikke ønsker at se personen igen, så vær ærlig om det. Det vil spare jer begge tid og energi i den i det lange løb.

Regel nr. 7: Find det rette sted, at date. Der er størst chance for at finde den rette. Hvis du er akademiker, bør du oprette en profil på denne her side, og hvis du ikke ønsker at poste penge i profiler, så bør oprette en profil på gratis dating.

Regel nr. 8: Lær dem at kende. Gå ikke ind til din første date med forudfattede meninger om personen, ellers kan du blive overrasket! Den eneste måde at finde ud af, hvordan en person er, er ved at tilbringe noget tid sammen og lære hinanden bedre at kende.