Endelig er sommeren ved at være over os igen. Vinteren har for mange føles ekstra lang og hård denne gang, og derfor er vi flere, der virkelig ser frem til at slikke sol på stranden, uden bekymringer. Men selvom sommeren ofte er lig med afslapning, så er der ingen skade i at være lidt på forkant og få planlagt sin sommer. På den måde er du sikker på, at du får mest muligt ud af den.   

 

Væske er vigtigt når det er varmt

Selvom det danske vejr ikke kan sammenlignes med de syd liggende landes, så oplever vi alligevel, at de danske somre kan blive meget varme. 

Når dette sker, så er det især i den bagende sol, at det er vigtigt, at vi husker at holde os hydrerede. Det kan dog hurtigt blive lidt kvalmende at skulle nyde en varm sodavand, drink eller vand. 

Selv de bedste drinks bliver varme på ingen tid, hvis du efterlader dem udenfor imens du tager sol. For at dine drikkevarer skal forblive kolde, så kan du derfor passende overveje en is levering. Hos Isklart kan du få leveret is direkte til døren. 

Det kan være en god løsning, hvis du planlægger et event, eller også bare til dig, der gerne vil sørge for, at dine drikkevarer forbliver kolde, uanset temperaturen. Du kan både bestille store og små mængder af is – det er helt op til dig. 

Der findes også flere typer af is blandt andet isterninger, cube is eller hvad med knust is? Der er is til alle anledninger!

Hvis du synes det kan være svært på forhånd at vide, hvornår du vil få brug for is, så har Isklart taget højder for dette. De sørger nemlig for, at du, inden for 6 timer af din bestilling, kan få leveret den type af is, som du ønsker. Skulle uheldet være ude og der alligevel går mere end 6 timer, så er din bestilling gratis.

 

Solcreme, solbriller og solhat

Som nævnt, så er det vigtigt at holde sig hydreret, især når det er begyndt at blive varmt udenfor. Men selvom du husker at slukke tørsten, så er det ikke ensbetydende med, at du kan blive liggende i den bagende sol hele dagen, uden problemer. Sørg altid for at huske solcremen, solbrillerne og solhatten! 

Selvom vand kan sørge for at køle dig ned i varmen, så ændrer det ikke på, at du stadig opholder dig i solen. Sørg derfor for at passe ekstra godt på din hud ved at bruge solcreme. Hvis du oplever, at du er ved at blive rød i panden eller på kinderne, så kan det være på tide at hive solhatten frem også. 

Solbrillerne er også nødvendige, for det kan være svært at se noget som helst, når solen står lige på. Den skarpe sol gør også, at vi kniber øjnene mere sammen og det kan både lede til hovedpine og rynker rundt om øjnene. For at undgå dette er solbrillerne altså nødvendige. 

Med solcreme, solhat og solbriller på, kan du bruge længere tid i solen med en iskold drink med knust is i. Se dét er sommerhygge der vil noget.