Selvom du blot er der hjemme, bør du ikke gå ned på dit outfit. Der er intet beder end at hoppe i en basic t-shirt, og nogle bløde joggingbukser når man endelig er kommet hjem efter en lang dag. Vi forstår det! Rart tøj er et must have.

 

Så hvorfor ikke style det op med smykker, så det ikke bliver alt for kikset og kedeligt, når du går rundt derhjemme.

 

Der er dog nogle ting du skal have i hovedet, når du vælger smykker til hjemmebrug.

 

Køb tynde og behagelige ringe

 

Det vigtigste er, at dine smykker er behagelige. Sørg for at vælge nogle ringe der er tynde og lette at sætte sammen. Selvom dit tøj er behageligt, skal dine smykker naturligvis også være det. Tænk på hvilke smykker du først tager af, når du kommer hjem?

 

Er det uret eller måske øreringene – så undlad disse og bær måske blot et par ringe. Dit look skal se afslappet ud, så undlad at bære hele smykkeskrinet på en gang.

 

Vælg nogle mellem lange halskæder

 

Undgå at køb halskæder der er for lange, da de hurtig kan komme i vejen, og helt sikkert ikke kan ses for t-shirten alligevel.

 

Lange halskæder kan være super smukt, hvis man har en nedringet trøje på når man skal ud, men til hjemme brug er de et no-go. Vælg heller ikke en halskæde der er for kort, og føles ubehagelig at have på.

 

Ja tak til guldringe

 

Vidste du, at andre folk hurtig kan blive nervøse, hvis de ikke kan se dine hænder? Så har du nogle virtuelle møder, derhjemme er det stadigvæk vigtigt at folk kan se din krop, smykker og tøj. Sørg derfor for, at putte ringe på de fingrer du bruger, når du laver bevægelser.

 

Behagelige øreringe

 

Der er ikke noget mere ubehageligt end at ligge på hovedpuden, og kunne mærke sine øreringe stikke. Sørg derfor for at overvej hvilke øreringe der er mest behagelige. Vi anbefaler at du vælger nogle små øreringe, med en cirkel lukning frem for en ørestik.

 

På den måde undgår du den stikkende lukning, der på ingen måde føles behagelig på øret.

 

Husk på at man ikke altid bør bære smykker, når man slapper af. Kroppen har brug for at føle sig fri, og ikke altid føle sig fanget i stramt tøj og ubehagelige smykker. Men skal man gå ned på outfittet, så gør det med tøjet og bevar smykkerne.

 

Husk på at du kan komme til at ødelægge dine øreringe og ringe hvis du ligger på dem, da de kan blive presset ud af form og i værste tilfælde miste en sten.