Når det kommer til et forhold, så er det sjældent at det bare kører uden problemer helt af sig selv. 

Forhold kan til næsten sammenlignes med små børn eller kæledyr. Det har sin egen vilje og kræver konstant pasning. Det betyder at du skal være opmærksom på at det hele tiden har det godt. Det er for nogle super let, for andre knap så nemt. 

I starten af et forhold er det altid spændende. Man har lyst til den anden hele tiden. Det går dog stille og roligt lidt i sig selv. Passer man så ikke på, går det måske hen og dør helt. Hverdagen har det nemlig med at komme ind og lægge sig over det hele som et kvælende tæppe. Man glemmer at tage sig tid til hinanden og det betyder at forholdet har svært ved at overleve. Inden man ser sig om sidder hun på sofaen og strikker sokker mens han polerer sine alufælge i garagen. Og ja det er naturligvis ok at gøre de ting, det må dog ikke blive en undskyldning for at slippe for at lave noget sammen.

Hvad kan man gøre for at holde det spændende. 

For at holde forholdet spændende skal man huske at krydre det lidt. Det vi snakker om her jo så selvfølgelig sexlivet. Ikke at sex er det eneste vigtige ved et forhold, men det udgør jo nu trods alt en stor del af det. Hvis ikke du føler din partner hungre efter dig, så kan man godt blive ked af det. 

Krydderi til at gøre sexlivet bedre med er til dels en bred vifte. Det kan være steder man gør det, det kan være ting man gør, det kan være at gå i en swingerklub for den sags skyld. For de fleste er det dog nok sexlegetøj og frækt lingeri. Frækt lingeri er hendes hemmelige våben. Alle mænd elsker lækkert lingeri, også dem der siger de ikke gør. Når det kommer til sexlegetøj, så kan det jo forbedre jeres sexliv. Intet er i sidste ende bedre for sexlivet end mere intense orgasmer. 

Brug noget tid på at gøre jeres sexliv bedre. Det gør at man blive bedre humør, har mest lyst til at tilbringe tid sammen og at man bare bliver mere forelsket i sin partner.