Det var blevet sommerferie, og jeg havde lige fået fri fra arbejde. Jeg havde haft en lang arbejdsdag, og kunne ikke vente på at komme hjem, og tænke på at jeg nu havde en lang sommerferie foran mig. Jeg havde 3 ugers ferie, og havde glædet mig så meget til det. Jeg ventede bare på min kone kom hjem. Vi havde nemlig aftalt at se på rejser sammen. Det ville være første gang, at vi skulle ud at rejse sammen. Vi havde i noget tid aftalt, at vi i sommerferien skulle tage på en rejse sammen. Jeg sad ellers bare derhjemme imens jeg ventede og så noget tv. Der gik så nogle timer og hun kom hjem. Vi spiste noget aftensmad, og snakkede imens om hvor vi godt kunne tænke os at rejse hjem. Vi kom med en masse forslag, og det var svært for at beslutte. Men vi var begge enige om at vi godt ville et sted hen, hvor det ville være varmt. Vi snakkede om vi måske godt kunne tænke os at rejse til Spanien eller måske Frankrig. Vi kiggede på rejser og hoteller, og det endte med at vi besluttede os for at rejse til Frankrig. Vi tog et lån fra Letfinans og bookede så vores rejse. Det gjorde at vi stadig havde nok penge til husleje, og til at vi har penge som vi kan bruge dernede. Vi tog så til Frankrig og var der i cirka 1 uge. Det var ikke den bedste rejse. Vi følte ikke at der var så meget at lave. Vi tog meget ud, for at opleve nye ting, men der var ikke så meget at opleve. Vi tog bare i centre og shoppede, og ellers ikke så meget andet. Næste gang har vi aftalt at vi tager til Spanien.