Savner du at være lidt mere smart i det, kan det være, at du her kan finde lidt inspiration til, hvordan du kan få det til at ske. Det behøver slet ikke at være så svært.

Smartwatch

For det første kan du jo vælge at købe dig et smartwatch. Der er flere og flere, der begynder at gå med et smartwatch, og du kan med sikkerhed også finde dig et smartwatch, der passer til lige netop den mobil, du har dig.

Har du en iPhone, kan det være en god idé at gå efter et Apple Watch. Men der er også mange andre mærker, der har lavet smarte ure, så har du fx en Samsung eller en Huawei mobil, er det også muligt at finde ure, der let kan snakke sammen med din mobil.

El løbehjul

Hvis du gerne vil have nemt ved at komme fra a til b, kan det være en god idé at overveje at købe dig selv et el løbehjul. Det er utroligt praktisk, da du bare kan have det med i bus og tog uden problemer, og på den måde er den perfekt til dig, der pendler, hvis du har en del kilometers gang hver dag.

Et el løbehjul er meget nemmere at have med sig end en cykel, og med en hurtig opladning er det klar til at køre mange kilometer igen. Husk at købe en model, der følger dansk lovgivning.

Smart teknologi i hjemmet

Du kan også vælge at investere lidt penge i ny og smart teknologi til hjemmet. Der er jo efterhånden kommet en del produkter inden for Internet of Things, som var en del, der fulgte med 5G, og derfor er det efterhånden også blevet muligt at få alt fra din kaffemaskine til dit køleskab på nettet.

Har du endnu ikke fået købt nogle af disse smarte produkter til din bolig, er det bare med at få det gjort med det samme. Jo mere der kan snakke sammen i dit hjem, desto smartere bliver det i den grad også for dig.

Smart tøj

Sidst, men ikke mindst, bør du naturligvis heller ikke gå ned på smart tøj. Så er det længe siden, at du har forkælet dig selv med noget fra den nyeste mode, er det klart bare med at komme i gang med at shoppe. Så kan du hurtigt komme til at se smart ud igen.

Jo flere penge du har at shoppe før, desto nemmere har du også ved at købe lige netop de ting, som du går og savner i din garderobe. Så giv dig selv lov til lidt selvforkælelse, hvis du geren vil føle dig godt tilpas i din daglige beklædning.

Læs mere om de nye golfure.