Den gode gamle bus er ikke altid den foretrukne, når der skal træffes beslutning om transport. Men det er faktisk en stor skam, da bussen har mange gode ting at byde på. Vi lister 3 af dem her!                  

Hygge for fuld musik!

Er du en del af en gruppe, som lejer en bus, kan i næsten få det, som i vil have det! En ting er i hvert fald helt sikkert, når man taler om busudlejning, og det er, at i kan styre meget af slagets gang, da i ikke skal bekymre jer om andre. Det åbner op for muligheder som at f.eks. tage alkohol med ombord på bussen og nyde dette! Det kan være ideelt, hvis i f.eks. er på vej mod en fest og gerne vil varme op inden jeres ankomst. Ligeledes har i mulighed for at selv styre musikken! Musik er naturligvis et vigtigt element i forhold til at skabe stemning, og derfor er det også rart at have frit valg på alle hylder her.

Bemærk desuden også, at der ikke er faste pladser i bussen, så man let kan bytte plads og få skålet eller blot talt med de forskellige mennesker.

Det er en billig løsning!

Det er ikke dyrt at leje en turistbus. Faktisk er det ret billigt, når man deler det ud per passager – og det er tvivlsomt om man overhovedet kunne købe en togbillet for den samme sum.   

Når man lejer en bus, er det derfor heller ikke noget stort udlæg fra pengepungen, hvilket igen er med til at gøre løsningen attraktiv. For ærlig talt: hvem gider bruge flere penge end højest nødvendigt på selve transporten?

Ja, det er en grønnere løsning

Det er ikke sikkert, at den grønne politik er dit hjertebarn. Men det er værd at huske på, at det kan være en fordel at mødes og tage en bus samlet kontra at starte en masse biler. Alle bidrag er velkomne for klimaet – så hvorfor ikke tage den del med.