Justice League gallapremiere + outfit details

Bogreception

23949217_10212473480223572_1640579003_o

Billede af Ekaterina Krarup Andersen

Sidste fredag holdte vi reception for vores nye bog på forlaget. Nu havde den jo været ude i et stykke tid, så det var på tide at fejre den. Og så fik vi også lige fejret, at den er på bestseller listen! Det er ret sjovt at opleve.

I anledningen af vores reception havde vi fået pyntet op med en masse lyserøde balloner og en papfigur af en engelsk bulldog, som ligner Watson, men som Watson bestemt ikke kunne lide! Vi var nødt til at gemme den lidt væk fordi Watson stod og gøede af den. Og jeg var så stolt af Watson den aften! Han er simpelthen den perfekte selskabshund. Han løb bare rundt mellem alle og legede med børnene. Er det sært at være stolt af sin hund? Whatevs. Han var altså virkelig dygtig!

Til receptionen havde vi fået en masse lækker kage! Og jeg prøvede virkelig på at smage det hele.

dscf3529

img_2320

Fra The American Pie Co. fik vi de her lækre tærter. Jeg fik kun smagt den med oreo, men den var sååååå god!

dscf3533

Fra Cravings fik vi de her søde mini cupcakes. Super lækre og Watson elskede dem også. Popcakesne bagved er fra Sweet Valentine. Dem nåede jeg ikke at smage, men se hvor fine de var!

dscf3527

De her store cupcakes var også fra Sweet Valentine. De var min nieces favorit, og jeg fik da også lokket hende til at give mig en enkelt bid. Jeg kan godt forstå, hvorfor hun var så vilde med dem.

Sidst men ikke mindst så fik vi også den lækreste sushi fra Sushi Mania på Nørrebro. Det smagte så godt og så så fint ud!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

2 kommentarer

 • Cecilia

  Hej smukke Nikita! Jeg har lagt mærke til nogle lyserøde/rosegold bøjler på dit tøjstativ, på nogle ældre billeder. Jeg synes de er SÅ flotte og ville høre hvor de kan købes henne?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Hej <3 de er købt i Magasin, men tror desværre ikke at de har dem længere <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Justice League gallapremiere + outfit details