Skal vi ikke snart ses?

Justice League gallapremiere + outfit details

skaermbillede-2017-11-14-kl-20-43-10

I går var jeg til gallapremieren på Justice League med min gode veninde Mai Manniche. Jeg elsker at være ude med Mai. Hun er super underholdende og så skal man aldrig være bange for at være overdressed, når man er sammen med hende! Det er noget jeg føler mangler lidt i Danmark. Altså det der med at klæde sig rigtig pænt på når man tager ud. Men det er måske bare mig der altid leder efter en undskyldning til at tage en cocktailkjole på 😀

Filmen var så god! Jeg har stadig ikke fået set Wonder Woman, så det her var første gang, at jeg oplevede hende på det store lærred. Jeg forstår pludselig hvor mænd får al deres selvtillid fra. Jeg ser én superheltefilm med én enkelt kvindelig hovedrolle og jeg er klar til at redde verden. Repræsentation i medierne betyder altså virkelig noget!

Udover at Gal Gadot var fantastisk, så var jeg helt vild med Ezra Miller som The Flash. Jeg har jo været vild med Ezra Miller siden The Perks of Being a Wallflower, så jeg var virkelig spændt på at se ham i denne her rolle. Som jeg husker The Flash fra tegnefilmen Justice League var han jo meget fremme i skoene, cool og selvsikker, og det er måske ikke lige så meget Ezra Miller. I denne her version (no spoilers) er han også mere kikset cool. Han er virkelig bedårende og sjov. Tænk lidt a la en mindre underlig og mere sympatisk Sheldon Cooper fra Big Bang Theory.

Jeg havde valgt et lidt andet look end jeg plejer. Jeg havde faktisk bukser på! Det er noget jeg er begyndt at eksperimentere lidt med 😀

23600622_10212403502434171_1866377206_o

AQ/AQ Bodystocking // Bukser fra NA-KD // Moschino Bælte // Louboutin stiletter // Gucci Taske

 

2 kommentarer

 • Christian

  Gud er det den Nikita .. jeg kunne ikke kende dig med tøj på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   lol. Prøver du legit at få mig til at skamme mig over, at du bruger al din tid på at google og spille den af til mine undertøjsbilleder? Be gone troll. I could buy and sell your sorry ass for half of what my wardrobe is worth.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal vi ikke snart ses?