Nej, Kylie Jenner mister ikke sine læber!

Nu hader han mig

22292145_10212114049198021_1197385245_o

I dag har jeg en lille hund, som bestemt ikke er tilfreds med mig! Efter at Watson begyndte at få cherry eye flere gange dagligt besluttede jeg mig for, at nu skulle han opereres. Jeg har flere venner som anbefalede det, da de ikke har haft problemer med cherry eye siden.

Så i dag havde vi tid til en lille operation. Og jeg var nervøs! I nat drømte jeg endda at Watson døde 🙁 Men som I nok kan se på billedet så laver han i bedste velgående! Ish… Han er ret så utilfreds med sin mor, og skal lige vænne sig til kraven. Så gode råd til hvordan livet som lampeskærm bliver mere udholdeligt for ham modtages med kyshånd!

5 kommentarer

 • Emilia Rantanen

  Dengang vores lille hund havde en lampeskærm på, klippede vi en smule af den, så den ikke var så stor for hunden at have på, og som det umiddelbart ser ud på billedet tror jeg ikke det gør noget hvis den bliver nogle cm kortere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Ja, den er også blevet kortere, men han hader den stadig. Når han får den på står han bare helt stille og ser trist ud. Så nu er den taget af og jeg holder godt øje med ham. Men det er synd for ham når jeg så skal sove og han må få den på igen :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Køb evt. en oppustelig donutkrave til ham. Den er meget mere behagelig og de kan bedre orienterer sig, når de har den på. Vi har brugt den til vores franske bulldog, fordi hun gik helt panik over lampeskærmen. Og nu er hun fuldstændig ligeglad med at have krave på. De kan købes i maxi zoo. Og fåes i forskellige str. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Jeg spurgte godt ind til dem hos min dyrelæge, men der ville han åbenbart stadig kunne kradse i sine øjne :/ øv!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja

   Ja ok, øv bøv 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nej, Kylie Jenner mister ikke sine læber!