Burde min hund forbydes?

Selvfølgelig køber jeg da genbrug!

22163937_10212087534095160_955607651_o

Der er ingen tvivl om at jeg elsker at shoppe! Der er intet som følelsen af at komme hjem med et nyt stykke tøj eller et nyt par sko. Men nyt behøver faktisk ikke altid at være nyt. Jeg følger så mange lækre luksus second hand på Instagram. En af dem er The 2nd Edit. De har de vildeste ting!  I onsdags var jeg så heldig, at de inviterede mig til shoppeaften i deres lokaler. De er ellers normalt kun online og noget jeg elsker ved shopping er jo også selve oplevelsen. Så det var skønt at komme forbi dem. De havde sørget for vin, slik og chips. Jeg spiste så meget slik, at jeg fik ondt i maven 😀

Jeg inviterede min veninde Anne-li med, og selvom hun havde sværget, at hun ikke ville købe noget faldt hun pladask for et par Balmain støvler og den lækreste Baum und Pferdgarten jakke! Jeg endte selv med at købe to kjoler og en “pyjamas”. Altså en af de der pyjamasser som egentlig er rigtig tøj, og modebloggere ser fantastiske ud i dem, men når jeg prøver ligner jeg en der glemte at tage tøj på. Seriously, jeg forstår ikke hvad der går galt i min styling.

Anyways, der er flere grunde til at jeg faktisk er virkelig glad for second hand. Jeg har skrevet lidt om det før i det her indlæg. Men basically så giver second hand dig muligheden for at købe nogen ting, som du måske gik glip af da kollektionen var i butikken. Limited edition, one of a kind, alle den slags ting. Min første rigtige designer taske er faktisk limited edition og købt brugt! Og så er det bedre for miljøet. What’s not to like? 😉

Jeg har desværre ingen billeder af hvad jeg købte, men her er Anne-lis ting. Og ja, jeg tvang hende til at tage billeder til mig og så tager jeg ikke engang nogen selv. Dårlig veninde. Whatevs.

22117900_10155711503401797_233691184_o 22140595_10155714156741797_1072915786_o

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Burde min hund forbydes?