Vind en Samsung Galaxy S7 Edge!

“Har du en identitetskrise?”

22139749_10212067274868692_509554647_o

Så skulle der ske noget nyt med håret! Som jeg også nævnte i et tidligere indlæg, har jeg overvejet pandehår i noget tid. I dag var jeg inde i Wooma og jeg havde også fortalt Signe om idéen. Så Signe hældte en masse champagne på mig, og så var det sådan det blev! Jeg skrev jo også tidligere, at pandehår typisk er det man får, når man gennemgår en stor forandring i ens liv. Da jeg fortalte det til min mor sagde hun da også “Har du en identitetskrise?”, men nej. Det tror jeg da ikke! Der skulle bare ske noget. Hvad synes I? Jeg er helt vild med det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en Samsung Galaxy S7 Edge!