Skal Watson opereres?

Burde jeg få pandehår?

cortes_de_pelo_con_fleco_754440512_452x

Kender I det, hvor I pludselig får en tanke i hovedet og så ikke kan få den ud igen? Sådan har jeg det med tanken om at få klippet pandehår lige nu. Jeg føler at pandehår altid er noget man får når der er sket noget dramatisk i ens liv. Breakup, dødsfald, flytning. Den slags. Og jeg har lige skiftet studie, så jeg er vel berettiget til pandehår? Ik’? Signe siger at det ville se godt ud og hende stoler jeg på.

Men jeg er stadig i tvivl. Men hvad synes I? Er pandehår go eller no go? I need help!

ffb8cd22ad3a51eafc5e035c843fd4dc-khloe-kardashian-tv

2 kommentarer

 • Helene

  Dødsfald og flytning i samme sætning, haha 😀 Ikke helt det samme. Spøg til side, så tror jeg at pandehår som det på billedet ville glæde dig godt 🙂 Prøv det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Haha! Different but same but different 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal Watson opereres?