Hvad sker der for nipples?

Skal Watson opereres?

21706228_10211983924904995_1702778605_o

Den lille “kugle” I kan se i Watsons øje er hans tårekirtel. Det hedder cherry eye og er meget normalt blandt engelske bulldogs. Watson får det typisk efter at have leget vildt, men det sidste stykke tid har han fået det oftere. Nærmest en gang om dagen 😮

Jeg kan heldigvis stadig massere det på plads. Og jeg har endda lært at gøre det i en enkelt bevægelse. Jep, jeg er meget stolt! Men hvis jeg på et tidspunkt ikke længere kan massere det ind igen, så skal han opereres. Jeg håber på, at det ikke når så vidt, men nu må vi se. Det er desværre en del af racen og det vidste jeg jo, da jeg anskaffede mig en engelsk bulldog. Og vigtigst af alt så irriterer det ikke Watson – endnu. Det ville bare være synd for ham, hvis han skulle opereres 🙁

Har I kæledyr, der er blevet opereret for noget lignende?

3 kommentarer

 • Sophia

  Hello Nikita
  I will pray for your dog, I am sure Jesus will look after Watson and heal him. Love and blessings from Sophia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Guido Johnbeck

  Hej Nikita
  Jeg har selv en engelsk bulldog som har haft selv samme ‘sygdom’ og jeg valgte, at få ham opereret da det på længere sigt kunne skade hans syn.

  Tænk ikke to gange over det, bare få det gjort så Watson ikke skal få samme problemer på længere sigt.

  Mvh Guido

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad sker der for nipples?