Borg premiere + Outfit details

Tjen penge på at købe snacks og tilmelde dig nyhedsbreve

treat-yo-self
Sponsoreret af Eovendo

Jeg har lige oprettet mig som bruger på Eovendo. Og det er virkelig amazing. Eovendo er en side, hvor du optjener en bonus for alt du foretager dig – hvadend det er køb eller tilmelding til nyhedsbreve. Din bonus kan du så enten få udbetalt som penge eller omdannet til gavekort. Det er blandt andet gavekort til Matas, Sunset Boulevard og Paradis, hvis jeg lige skal nævne mine favoritter 😉

Og ja, alt det her ville selvfølgelig være intet værd, hvis ikke Eovendo havde nogle gode samarbejdspartnere som man faktisk har lyst til at købe noget fra. Men lige nu er der altså over 250 tilbud på Eovendo, så der skal nok være noget til enhver smag.

Jeg har personligt to favoritter. Den ene er iKiosk. Jeg elsker at snacke og jeg elsker at prøve nye snacks. iKiosk er en abonnementsordning, hvor du hver måned vil få tilsendt en æske fyldt med snacks fra USA, Japan og England, som er nærmest umulige at finde i Danmark. Altså de snacks de havde i Sydkorea var next level og noget af mit yndlingsslik er det min mormor altid bestiller hjem fra England til jul, så denne her æske er som sendt fra himlen til mig.

Min anden favorit er EFI Intuition Ladyshaver – selvom jeg gerne vil indrømme at navnet er fjollet. For et par måneder siden sagde min voksdame op, og jeg har endnu ikke fundet en ny. Det har været voldsomt irriterende, da jeg har ret så følsom hud. Jeg tørrer simpelthen ud så nemt – især nu da det bliver koldere i vejret. Men denne her skraber er virkelig god og tilpasset til sensitiv hud som min. Derudover har Eovendo det bedste tilbud på den lige nu. Du kan få en gratistestpakke + 20 kr. i bonus! What’s not to like?

(OBS: EFI Intuition er en abonnementsordning, så hvis du imod al forventning ikke elsker den, skal du altså huske at afmelde dig igen.)

Det bedste af det hele er selvfølgelig at det er helt gratis at tilmelde sig og være aktiv på Eovendo. Så hvad venter du på? Oooooog hvis I tilmelder jer i dag, får i altså dobbelt op på bonus på alle tilbud 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Borg premiere + Outfit details