Outfit til The Voice 17

Før/efter billede – træning!

20821337_10211725426882706_866831127_o

Der kan ske meget på to år! Billedet til venstre er fra før jeg begyndte at træne. På det tidspunkt vejede jeg nok omring de 51 kg. Billedet til højre er taget for nyligt. Jeg er nu oppe på 55 kg og er så tilfreds med min krop! Ikke kun på grund af hvordan den ser ud, men også på grund af hvad den kan. Jeg har så meget mere energi og overskud end før jeg begyndte at træne. Når jeg skal måle fremskridt i min træning, foretrækker jeg faktisk at se bort fra centimeter og kilo. Jeg bliver imponeret over mig selv, når jeg kan lave flere reps eller sæt. Eller når jeg kan hipthruste flere kilo. Jeg finder mere glæde i at værdsætte hvad min krop kan, end hvordan den ser ud. Så de synlige resultater er bare en bonus.

 

3 kommentarer

 • Jens

  Hej Nikita.Du er meget smuk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thilde

  Nikita? Du virker som en der altid har fået gode karakterer. Er selv begyndt på universitetet og synes det er meget hårdt og kræver meget selvdisciplin… Har du nogle gode råd til alt det læsning der er og hvordan man kan holde hovedet højt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Haha tak. Med hensyn til læsning har det altid været nemmest for mig, hvis jeg gjorde det til en afslappende aktivitet. Altså sidde men en kop the, tænde nogle stearinlys og så bare sidde og læse. Og så overstreg mere end at tage noter. Noter fik det til at virke for lektieagtigt. Så det ville først komme under forelæsningerne. Og så har det altid været vigtigt for mig selv at tillade pauser. Hvis jeg begynder at tænke på Instagram så tjekker jeg instagram. Hvis jeg prøver at undertrykke den impuls har jeg pludselig læst 5 sider uden at have forestået noget fordi mine tanker har været et andet sted.

   Men vi lærer alle sammen forskelligt, så prøv dig frem og find det der fungerer for dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit til The Voice 17