Jeg var i Sydkorea og lave tv

Jeg føler mig allerede bagud

xyj1x

På torsdag starter mit første semester på tv- og medietilrettelæggelse på DMJX. Og jeg føler mig allerede bagud!  Ikke fagligt men socialt. I løbet af den sidste uges tid har der været en masse arrangementer for alle os nye elever, som jeg ikke har haft mulighed for at deltage i, da jeg har været i Sydkorea og optage et nyt tv-program. Det vil sige, at mange allerede kender hinanden, og så kommer jeg helt som en outsider. Jeg er da sikker på, at det nok skal gå fint med at lære alle at kende, men de andre har noget af et forspring, som jeg gik glip af. Det gør mig lidt nervøs, da jeg faktisk er en ret genert person. Måske kunne jeg have indhentet noget af alt det her på rusturen, men den bliver jeg også nødt til at gå glip af – igen på grund af arbejde.

Da jeg startede på retorik forsøgte jeg at komme til så mange introting som muligt. Så det er klart frustrerende at have så travlt lige når jeg skal starte på nyt studie. Jeg håber, at det kommer til at gå godt alligevel. Der er et eller andet over første skoledag, der altid vil få mig til at føle, at jeg starter i 1. klasse om igen. Er der andre der har det sådan?

1 kommentar

  • Jørgen Peter Jørgensen

    Det er fint, du laver film du skal jo også tjene penge, smukke. håber du også fik lidt sol dernede.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg var i Sydkorea og lave tv