Sådan ser jeg ud uden extensions

Jeg var i Sydkorea og lave tv

21150362_10211833576626382_3831423141347612006_n

Der har været lidt stille på bloggen og generelt på mine sociale medier. Det skyldes ikke, at jeg har siddet derhjemme og kedet mig – tværtimod! Jeg har nemlig været i Sydkorea den sidste uges tid. I har måske set nogle af mine snaps og instagram stories fra Seoul? Det har været lidt sparsomt, da det ikke var ferie men derimod arbejde. Jeg har nemlig optaget et helt nyt tv-program!

Hvis I allerede nu tænker hvor og hvornår I kan se det, så må jeg desværre skuffe jer. Det bliver lidt svært medmindre I har adgang til koreansk tv. Programmet bliver kun sendt i Sydkorea og blev lavet af SBS. Så det er virkelig stort, at have fået lov til at være med i. Konceptet var at en udenlandsk celebrity skulle bytte hjem med en koreansk celebrity. Så mens jeg har været i Sydkorea har en af deres største atleter været i Danmark! Jeg er virkelig stolt af min deltagelse, og håber at folk tager godt imod det.

Jeg håber virkelig, at jeg kan få mulighed for at besøge Sydkorea igen snart.

Jeg kom hjem i dag, så jeg er stadig på Korea tid. Hvilket vil sige at lige nu er det midnat i mit hoved, så jeg skriver mere om selve programmet og selve oplevelserne når jeg har fået hvilet mig lidt.

PS: Jeg er blevet bedt om at skrive sponsoreret til det her indlæg, men for en god ordens skyld, er jeg altså kun blevet betalt for at lave programmet og ikke for at instagramme eller blogge om hverken det eller Sydkorea. Anyways.

#Sponsoreret

2 kommentarer

 • P

  Wow, hvor må det have været en vild oplevelse!
  Jeg ser vildt mange reality shows, film og serier fra sydkorea, så jeg kan slet ikke vente med at høre navnet på det reality show du har været med i, så jeg kan se det (Man kan nemlig se deres serier, film osv. på internettet!) 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Det var det virkelig også!
   Cool! Programmet kommer til at hedde The Room Swap 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan ser jeg ud uden extensions