Get the look for less - AP skjortekjole

Falske titler – Hvad er jeg egentlig?!

90f7676688bffe8f3ddff07b7da6d051

Når der bliver skrevet om en i medierne, eller man skal deltage i et tv-program, så vil folk rigtig gerne kunne skrive en titel på ens navn. Hvilket er super cool, hvis man da lige bliver spurgt om, hvad man egentlig er. Men når man ikke gør, kan man godt ende med nogle ret misvisende titler. Det har jeg efterhånden prøvet mange gange! Derfor ville jeg skrive det her blogindlæg, og muligvis komme tættere på  hvad jeg er, og hvad jeg ikke er.

Politiker: Den bliver heldigvis brugt mindre og mindre, men den hjemsøger mig stadig! Jeg har aldrig set mig selv som politiker og har faktisk altid protesteret mod den titel. For mig skal man som politiker være valgt til noget eller da som minimum stille op til noget? Jeg stillede op til kommunalvalget én gang i 2013 som listefyld. Det synes jeg altså ikke helt er nok til at blive kaldt politiker 😀 Noget af det værste er, hvor vrede folk kan blive på mig over noget som medierne kalder mig. I aner ikke hvor mange gange jeg har fået vrede beskeder, som starter med “Og du kalder dig selv politiker”. Nej! Det gør jeg faktisk ikke. Det gør du! Udover politiker er jeg faktisk også blevet kaldt folketingskandidat, folketingsmedlem og en enkelt gang også minister i en udenlandsk artikel. Yikes!

Debattør: Den uforpligtende version af politiker. Ej, den passer nok bedre, da det jo egentlig bare betyder at nogle gange dukker jeg op med nogle holdninger i en avis eller i et tv-program.

Realitystjerne: Jeg føler at den er omkring lige så berettiget som politiker, da jeg aldrig rigtig har lavet reality. Jeg var med som gæstestjerne i Paradise Hotel. For mig kvalificerer det sig ikke helt til realitystjerne status. Så har jeg lavet Til Middag Hos. Altså hvis det bliver betegnet som reality så har vi godt nok mange realitystjerner i folketinget… Jeg elsker reality tv med en brændende passion, men realitystjerne ville jeg dog ikke betegne mig selv som. Men hvem ved hvad der sker i fremtiden? “Keeping up with the Klæstrups” anyone??

Blogger: Det er nok en af de titler jeg oftest beder folk smide på, hvis de absolut skal give mig en titel. Den er så dejlig vag. Min blog kan have været uopdateret i tre måneder, og den titel holder bare stadig!

Instagrammer: Det er den titel jeg beder om hver gang jeg vil lyde cool og millenial agtig.

Native Marketing Consultant: Det er den titel jeg burde bede om istedet for Instagrammer.

Retorik studerende: En af de eneste seriøse titler som jeg faktisk kan stå inde for.

Tv-vært: Woop woop! Nye yndlingstitel! Jeg elsker mit nye arbejde på Paradise All In og håber klart på at arbejde mere som vært i fremtiden. Så det er forhåbentlig en titel, som jeg kan bruge længe endnu.

Twitterentertainer og katteentusiast: Den titel jeg altid beder om og tænker “går den så går den”. Og det gjorde den! En enkelt gang.

12718192_10207525438885631_301640481230306585_n

Anyways titler er en social konstruktion. Så hvis I vil kalde mig politiker eller realitystjerne, knock yourself out.

5 kommentarer

 • Melissa

  Jeg ved godt det er dumt sted at skrive, men jeg så dine Dior sneakers på IG og jeg elsker dem! Har længe ledt efter noget anderledes end den efterhånden totalt mainstream Chanel, så må jeg spørge hvor du har købt dem? Jeg kan nemlig ikke finde dem nogen steder og vil helt vildt gerne have dem, Håber virkelig på svar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Tusind tak! 🙂 Jeg købte dem i Kassandra som ligger i Grønnegade 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Studerer du egentlig stadig? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stig

  Hej Nikita
  Har lige siddet og set Paradise All Inn. Du er jo generelt utroligt smuk, men lige præcis i dag var du fuldstændigt guddommeligt smuk. Er du blevet solbrændt i weekenden?? Det var da en helt fantastisk teint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sophia

  Dear Nikita. I have a suggestion for a title for you: “SInner and servant of Satan”

  Lots of love and blessings from Sophia.
  .

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get the look for less - AP skjortekjole