Farvel KUA - Goddag CBS

Rejseklar! Mangler bare rejsen…

Den danske sommer har måske ikke helt levet op til mine forventninger. Og når man har givet sig selv et så stort badetøjsbudget som jeg har, så er det lidt skuffende. Derfor har jeg snakket med Anne-li om vi ikke bare skal tage et eller andet varmt sted hen. Ellers så har jeg en masse lækkert badetøj som virkelig går til spilde! Så mens vi endnu ikke er blevet enige om destination, eller ved om hun kan få fri, så er jeg allerede begyndt at pakke.

Jeg er en overpakker af dimensioner. Jeg tænker ethvert muligt scenarie igennem og pakker til det. Det lyder måske fornuftigt, men i virkeligheden ender det med, at 2/3 af indholdet i min kuffert aldrig bliver brugt. Men jeg lærer ikke af mine fejl, så jeg overpakker igen til næste rejse.

Derfor er det smart, at have mange kufferter i mange forskellige størrelser. Så jeg starter med at pakke alt ned i en kuffert i en rimelig størrelse, og så indser jeg, at der slet ikke er plads og tager den store kuffert.

Derfor er det her trolleysæt fra Dealhunter så godt! Det indeholder en stor kuffert, som jeg altid ender med at bruge. En mellemstor kuffert, som jeg håber, at jeg en dag kan begrænse mig til at bruge, en lille kuffert, som er perfekt til en weekend tur og så en toilettaske.

13718172_10208198089941487_195092573_o

Så her er de essentielle ting, som jeg helt klart skal have med på min ferie! Og nej, vi taler ikke solcreme og medicin, for jeg er ikke et fornuftigt menneske. Jeg prioriterer sko og badetøj. Husk på, at jeg er pigen, der tog 6 par Louboutin med til folkemødet.

13694297_10208198089901486_1682854731_o

Lækkert badetøj er et must. Her er en bikini og en monokini fra Agent Provocateur (of course).

Selvom jeg sværger til Louboutin, så er mine Prada sandaler helt uundværlige, når det er godt vejr. Men et enkelt par Louboutin (eller 5 😮 ) kan da godt snige sig med i min kuffert 😉

Solbriller er klart vigtige. Jeg har en idé om at hvis man misser med øjnene får man rynker. Jeg ved ikke om det er sandt. Det har jeg bare altid tænkt. Mine er fra Valentino og jeg elsker dem!

Hermés tørklæde. Jeg elsker at bruge mit tørklæde i håret. Det giver bare et virkelig cool boho chic look med nogle løse krøller.

Jeg er allerede godt i gang med at pakke! Nu mangler jeg bare at booke rejsen…

 

Hvis du også er træt af det danske sommervejr og gerne vil ud at rejse. Så kan jeg varmt anbefale mit kuffertsæt. Du kan købe det hos Dealhunter netop nu for kun 999 kr. 😮 Og så fås det også i flere farver, hvis du synes, at sort er for basic 😉 Skynd jer! Tilbuddet udløber på søndag.

 

Sponsoreret

4 kommentarer

 • C

  For én som generelt virker til at gå meget op i politik og lovgivning og gerne vil demonstrere, at man kan være både smuk og klog, så undrer det mig virkeligt, at du ikke føler dig for god til at bondefange dine følgere sådan ved at skjule et meget lille “sponsoreret” i bunden af dine indlæg, lige som der aldrig er det mindste “Reklame” eller anden markering af dine betting-billeder på IG (come on – hvor dumme tror du folk er?). Det er jo direkte i modstrid med ombudsmandens retningslinjer for bloggere – og ekstremt dårlig stil! Om det så er gode kufferter eller ej… For at citere Caroline Wozniacki – “Rene linjer – dét er vigtigt!”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Jeg prøver ikke at skjule, at der står sponsoreret. Så havde jeg da slet ikke skrevet det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • C

   Men man skal igennem hele indlægget, før det står der (med hvad der ligner mindre skrift end resten, men det er måske bare min skærm der driller). Så vidt jeg ved fra alle de utallige bloggere, der har tærsket gennem emnet, så er det i direkte modstrid med retningslinjerne – det SKAL stå i toppen af indlægget, så man som læser har muligheden for at vælge det fra, hvis man ikke gider reklameindlæg. Og igen – de der Oddsprofit.dk billeder på Instagram står der IKKE “Reklame” eller andet ved, men jeg nægter at tro på, at der ikke ligger et samarbejde bag dem!?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Det står bestemt ikke med mindre skrift. Det står i kursiv. Netop for at fange folks opmærksomhed. Der er så vidt jeg ved ingen regler om, hvor det skal stå i indlægget. Det skal bare fremgå tydeligt. Hvilket det gør.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel KUA - Goddag CBS