Jeg burde ikke have lov til at se fodbold

Børn er som meget små, fulde mennesker

13569783_10208124301016810_1777562115_o

Jeg har besøgt min familie på Lolland, og i den anledning skulle jeg sove på min nieces værelse. Hun har forresten køjeseng, så det var totalt hyggeligt, selvom hun tog overkøjen 🙁

Jeg lærte noget af at sove hos med min niece. Børn er virkelig bare meget små, fulde mennesker. Den første aften startede med at Viga fik blodnæse, da vi skulle til at sove. Jeg tænkte lidt, hvorfor får du bare randomly blodnæse? Du er værre end nogle af de piger jeg tager i byen med.

Vi fik ordnet blodnæsen og så kunne vi ellers sove. Lige til at jeg vågner midt om natten ved at Viga græder. Hun kan ikke helt forklare, hvorfor hun græd. Så jeg nussede hende bare på armen indtil hun faldt i søvn. Pludselig gråd uden nogen forklaring? Så meget som en fuld person!

Men hun faldt til ro og i søvn, så jeg kunne fortsætte min søvn. Indtil hun vækkede mig fordi hun skulle på toilettet og det kunne hun virkelig ikke klare selv. Minder det om nogle I kender? Jep. Fulde mennesker.

Derudover lod hun mig farve hendes hår lyserødt. Det er altså også kun noget som fulde mennesker gør. Signe drak da også mig fuld i rosé før vi begyndte på den lyserøde farve.

Så for at konkludere børn er ligesom meget små, fulde mennesker, som man skal opføre sig ædru omkring.

 

4 kommentarer

 • Kenneth Miltersen

  Blodnæse? Den har jeg sku aldrig hørt før 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • BirgitteP

  Ja, præcist eller som dig selv.
  Du har lyserødt hår og en kronhjort på din hånd.
  Det minder meget om “blå stue”,

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Jeg er også fuld omkring 90 % af tiden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Haha! Eller også er fulde mennesker ligesom små børn 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg burde ikke have lov til at se fodbold