Hvorfor skulle man vælge menstruationskop?

Et uventet indlæg om min søsters bagdel

13340659_10207869431765238_1096633935_o

Noget jeg aldrig havde regnet med at skulle skrive om på bloggen er min søsters røv, men nu er vi altså kommer dertil! Min søster Sashas kropstype kan bedst beskrives som skinny white girl. Det er LA face with a LA booty. Meeeeeeen hun har fundet hemmeligheden til at opnå den bagdel, som hun ikke fik fra naturens side. Og nej, vi taler ikke om squats. Hvorfor yde når man kan snyde? Sasha sværger til de opløftende bukser fra Fitfashion. Så nu vil jeg lade Sasha tage over og skrive lidt om hvad hun synes er så godt ved bukserne.

 

Hej Nikitas læsere! Jeg er vild med numsebukserne fra Fitfashion! De fremhæver den numse, som jeg ellers egentlig ikke har. Og så er de bare dejlige at have på. Det er som om at man bare går rundt med et par leggings fordi materialet er så stretchy. De bliver ikke ubehagelige eller stive i det som cowboybukser. Det er virkelig godt når man er mor og til tider skal løbe rundt efter børn eller ned i hug for at lege. Bukserne er helt perfekte hvis du gerne vil fremhæve din bagdel og stadig være helt komfortabel!

13313910_10207869431685236_1058913357_o

Hvis I er blevet interesset i de fantastiske “numsebukser” kan de købes her og her. Og lige nu kan I få 10 % rabat ved at bruge rabatkoden Nikita10.

 

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor skulle man vælge menstruationskop?