Selvfølgelig er jeg IKKE deltager i Paradise Hotel

Tweeeerk it!

hqdefault

Efter en efterfest, som vi ikke snakker om, blev jeg enig med mig selv om, at den perfekte julegave til min bedsteveninde, Anne-li, var, at hun skulle lære at twerke! Jeg er så heldig, at kende Louise Twerk Queen, så jeg skrev til hende, og spurgte om hun ikke snart holdte endnu en af sine populære twerkshops. Det gjorde hun heldigvis d. 7 februar, så jeg skyndte mig da at reservere pladser til Anne-li og jeg 😀

Ja, jeg skal simpelthen også lære at twerke på søndag! Held og lykke med den opgave, Louise. Du får brug for det!

 

Hvis du selv er interesseret kan du læse lidt om begivenheder her og reservere dig en plads.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvfølgelig er jeg IKKE deltager i Paradise Hotel