Reality Awards

Looket til årets Reality Awards

12620846_10206948944713637_609394704_o 12625883_10206948944553633_326240135_n

Jeg tænkte, at jeg ville skrive lidt om mit look til årets Reality Awards. Nu har kjolen jo allerede fået en masse opmærksomhed 😉 Kjolen er fra AQ/AQ og jeg var faktisk nødt til at “rette” kjolen lidt.

57672.0.detail

Den tynde “strop” måtte jeg klippe af kjolen. Den pressede mine bryster helt ind, så det så vildt sært ud fra siden og så skubbede den faktisk også mine bryster ned. Det har ingen kvinde lyst til! Så den måtte væk.

Jeg havde mine nude Valentino rockstuds på. De passede også fint til de smukke negle, som jeg havde fået lavet hos Nina fra Eyelash Institute CPH et par dage før. Dem kan I se her. Jeg er faktisk lidt skuffet over hvor meget opmærksomhed kjolen fik i forhold til skoene. Det er sidste gang jeg har en så afslørende kjole på til så fantastiske sko 😀

Jeg undgik at se komplet vinterbleg ud ved at få en spraytan hos Shjé CPH. Det fik jeg også ordnet et par dage før. Så når farven også at sætte sig, så den ser helt naturlig ud.12628615_769843946493053_8018797478859450939_oSebastian Simon kom hjem til mig for at ordne mit hår og min makeup et par timer før showet. Hun er en af de bedste jeg kender! Også fordi jeg giver så få oplysninger om, hvad jeg vil have og hun forstår det bare. Jeg sagde stort set bare “Jeg vil have cateye og en form for old hollywood glam krøller”. Og derfra blev det perfekte look skabt.

 

12606924_10206948944673636_1777667776_n

Thank God for nipple covers. Ellers havde der været mange pinlige nipslips i løbet af den aften. Jeg havde faktisk forsøgt mig med fashion tape, men det sad ikke ordentligt og det kunne ses. Så jeg måtte opgive det.

I kan læse mit indlæg om hele begivenheden her

 

8 kommentarer

 • Christine

  Det er helt skørt – efter jeg har læst du klippede den snor af kjolen, ser jeg de løse tråde på kjolen på alle billederne!! Haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Pokkers! Jeg troede ellers at jeg havde fået dem alle 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeaper Hansen

  Jeg kan rigtig godt lide dig. Og jeg elsker antijantelov som du stråler af. Giv den max gas.

  Jeg er dog lidt ked af at se Bjerrehus så tæt ved den side, for hans opførsel med narko og anden umoden opførsel burde sende ham i skammekrogen noget tid, ellers lærer han aldrig præcist hvor vanvittig det er at køre rundt med kroppen fyldt med narko. Han har ikke behandlet sine kærester godt, så ham vil du brænde nællerne på før eller siden, og det ønsker jeg ikke at se.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peter

  Kjolen sad to-tre millioner gange bedre på dig end på modellen på billedet. Det står uden for enhver diskussion. When you got it, flaunt it!

  Og så er det verdenshistorisk god promovering, at du, der slet ikke er realitystjerne, totalt stjæler rampelyset fra dem, der lever af at suge det til sig. Du går en særdeles lys fremtid i møde, Nikita. Håber, vi ses til LA’s landsmøde i Aalborg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Kære Nikita

  Jeg smiler lidt for mig selv, men jeg er jo også en gammel ræv…

  Det siger selv, at en kjole med sådan en udskæring ville stjæle opmærksomheden fra dine sko.

  Det kan enhver idiot jo både se og regne ud.

  Desuden så er dine bryster for store til sådan en udskæring.

  Modellen på billedet har meget mindre bryster og derfor sidder kjolen pænt på hende.

  Men hvis du ville have opmærksomhed, så har du jo opnået hvad du ville.

  Og nej jeg er hverken sur eller misundelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Jeg synes at kjolen sad pænt på mig. Det gjorde de fleste andre vist også 🙂
   Det handler ikke om opmærksomhed, men om at finde noget, man føler sig godt tilpas i og som passer til begivenheden. Og til en så løssluppen begivenhed som Reality Awards føler jeg altså at man godt kan tillade sig at vise lidt hud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeaper Hansen

   At vise hud er at sprede glæde. Jeg tror kun der findes gamle mænd/kvinder eller alt for tragisk religiøse mennesker, som ikke kan lide hud på en smuk kvinde.

   Jeg ved ikke noget værre end dem der shamer friske piger for at vise lidt kavalergang eller mere. Det er sgu da det der gør livet festligt!

   Har man udseendet, så gør man alle folk en god gerning ved at vise lidt frem. Man kan kun blive i godt humør af at se sådan en kjole. Som almindelig mand kan man ærgre sig over nipple-tape, der får det til at se så underligt ud på nogle billeder, og ødelægge det æstetiske, så det må du så undlade til næste år 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dennis

   Som en gammel ræv synes jeg helt bestemt at den kjole sad lige præcis som den skulle

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reality Awards