Forberedelser til valgfest

Valgfest eller gravøl?

I går var jeg til Det Konservative Folkepartis valgfest, og ja, det var faktisk en fest 😉

Inden festen havde jeg haft besøg af både Ekstra Bladet og Se og Hør, som skulle se den kjole jeg havde valgt til anledningen. Som I måske har set på min instagram, havde jeg den smukkeste turkise kjole på fra Kaysen Couture. Smykkerne var fra JewlsCPH og I kan se nærmere på dem her.
Skærmbillede 2015-06-19 kl. 22.02.32

Jeg ankom til festen allerede før valgstederne lukkede. På trods af, at jeg mødte op sammen med min kæreste, som er kandidat, så var det mig journalisterne trak til side og ville tale med. For mig er det ganske underholdende. Jeg ved dog ikke,hvordan min kæreste har det med det… Jeg var desværre nødt til at forlade festen igen ret hurtigt, da jeg skulle være med i Valgaften på DR3. I kan se det her. Jeg ankommer ca. 1 time og 13 minutter inde i programmet. Det var virkelig hyggeligt og sjovt at deltage i. Jeg havde ganske vist fået de første par glas champagne og vin, da jeg deltog, men synes selv at jeg dækkede godt over det. Og lige meget hvad, bar jeg helt klart min brandert bedre end Henrik Sass Larsen.

Efterfølgende tog jeg en taxa tilbage til Det Konservative Folkepartis valgfest. Da jeg steg ud af taxaen og gik ned mod festen begyndte alle fotograferne, der ventede ude foran, at tage billeder. Jeg var 100 % sikker på, at Søren Pape gik bag mig og at jeg var virkelig akavet og gik i vejen. En journalist fra TV2 (tror jeg?) var nødt til at vinke mig hen, før jeg indså, at det var mig, de ville snakke med. Jeg er så evigt akavet.

Jeg lavede også et interview med Ungdomsproduktion senere på aftenen. Det var et af de mere underholdende interviews og kan ses her.

På trods af de lidt dystre valgresultater var humøret højt, og da vælgernes dom var faldet, tror jeg at de fleste til festen blot var glade for den udskiftning, der var sket i folketingsgruppen. De fleste tænker nok, at det var tiltrængt.

Derudover kan jeg forstå at Det Konservative Folkepartis valgfest blev kåret som en af de bedre i Go’ Morgen Danmark, blandt andet på grund af mig. Jeg har desværre ikke selv fået set det. Den del af Go’ Morgen Danmark er desværre ikke blevet lagt op på TV2 play.

Nårh ja, og på Twitter ved de hvad der sælger 😉

Skærmbillede 2015-06-19 kl. 22.18.31

 

Jeg burde komme i seng snart. I morgen går turen til Lolland for at deltage i Safari Live, som er arrangeret af Dansk Folkehjælp. Jeg er sikker på at det bliver et hyggeligt arrangement og det går til et godt formål 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forberedelser til valgfest