Mød drengene fra Ex on The Beach!

Når ex’en flytter ind

Reklame for Ex On The Beach Danmark

Forestil dig, at du flytter ind i en lækker villa i et tropisk paradis. Her skal du feste, flirte og få oplevelser for livet. Dene eneste hage er… At dine ex-kærester flytter med. Hvordan ville du reagere? Det skete nemlig for 8 unge danskere, der troede at de havde meldt sig til et program der hed “tropical dating”. I virkeligheden var det Ex on the beach. Der er mange der har spekuleret i om jeg mon skulle være deltager – nej – eller måske endda vært. All will be revealed soon… Indtil videre kan jeg i hvert fald godt fortælle lidt om hvis jeg nu havde været deltager og skulle bo med mine ex-kærester.

Ærlig talt så ville jeg faktisk være en smule ligeglad. Jeg har et godt forhold til alle mine ex-kærester. Og de er så vidt forskellige typer, at om ikke andet ville det være et sjovt eksperiment eller starten på en sikkert meget upassende vittighed. En model, en politiker, et spøgelse* og en forretningsmand går ind på en bar…

*Han var tots i live da jeg datede ham. Jeg er jo ikke en freak.

Det egentlige problem ville først komme hvis deres ex kærester, og i visse tilfælde nuværende kærester skulle flytte ind. Det ville blive mere dramafyldt end en episode af Love & Hip Hop. Helt klart lige til en VH1 serie.

Jeg har egentlig ikke noget imod mine ex-kæresters ex’er og nuværende kærester. Det er nemt, når der ikke er nogen følelser i klemme. Og generelt holder jeg mig ude af drama og konfrontationer, men jeg ved fra førstehånds erfaring at de ikke har det på samme måde. Til dels har jeg hørt dem sige knap så søde ting om mig. Set sendte sms’er og så videre. Men jeg havde også en meget dramatisk konfrontation med en.

Jeg mødte en ex-kærestes nuværende kæreste til et event på et tidspunkt. Jeg var for sent på den og skyndte mig ind i min 12 cm stiletter og satte mig bare det første og det bedste sted. Jeg havde ikke engang taget min jakke af, da denne her kvinde pludselig stod foran mig og så alt andet end tilfreds ud. Jeg blev kaldt en hoe og fik af vide, at hvis jeg ikke gik med det samme så ville hun skabe en scene. Det gjorde hun sådan set high key allerede. Og jeg sad der bare og sagde helt roligt – og en smule skræmt – “Jeg er på gæstelisten. Du kan ikke bede mig gå”. Det ville måske ikke være det hyggeligste at bo i.

 

For mig er det virkelig nemt at have det så godt med mine ex-kærester. Det skyldes nok to ting.

  1. Ingen af os har nogen følelser i klemme
  2. Jeg har ikke haft nogen dramatiske break ups.

Jeg tror ikke på at man kan være venner med en ex-kæreste hvis én af jer stadig er forelsket i den anden. Og man kan slet ikke være venner hvis man stadig er bitter over noget der skete i forholdet! Så det er selvfølgelig nemt for mig hverken at være forelsket eller bitter når de fleste af mine forhold er sluttet så udramatisk. Det har ikke været utroskab, store skænderier, jalousi eller noget, men bare en fælles erkendelse af at vi ikke fungerede sammen.

… Meeeeen selvom det er skønt at være venskabelig med sine ex-kærester, så er det altså bedre tv ikke at være det 😉 Hvis I vil se om der er mere ex-kæreste drama i Ex on the Beach DK end der er i mit liv, så kan i se et sneak peek på dplay netop nu lige her!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mød drengene fra Ex on The Beach!