Min fødselsdag + gaver

Skal vi ikke snart ses?

giphy-13

Jeg vil faktisk rigtig gerne møde alle jer, der følger med i mit liv, hvad end det er i avisernes debatsektioner, snapchat eller her på Instagram. jeg håber også at I gerne vil møde mig. Jeg vil nemlig meget gerne invitere jer til to ting. Den første er her på fredag i Arnold Busck på Købmagergade. Der kommer jeg til at sidde fra 16-17:30 og signere bøger med Katja og Louise. Så kom forbi til en snak om bogen, en selfie eller bare for at sige hej 😀

Den anden ting er på søndag kl. 21. Hvor vi laver et eksklusivt 7. afsnit af vores radioprogram ludermanifestet. Vi skal snakke om det at være en kvinde i den offentlige debat. Er der andre vilkår for kvinder end for mænd? Og må man bare acceptere tilsvininger som en præmis? Alt det og meget mere vil vi debattere med gæster. Jeg håber på at se jer! Det er i Skuespilhuset og det er som sagt kl. 21. I får et link til facebook event her og billetter kan købes her.

1 kommentar

  • Kunne I ikke lave en bogtour og så komme til jylland? 🙂 I må meget gerne skrive i min udgave af jeres bog nemlig 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min fødselsdag + gaver