Dengang jeg kastede op i Radio24syv

Er vi uvenner i Girl Squad?

Som nogen har lagt mærke til var jeg ikke i Go’ Aften Danmark i torsdags sammen med Katja og Louise. Jeg kan godt forstå, at det har virket sært, da de var der for at promovere vores nye bog. Jeg er da også blevet spurgt om vi er uvenner, men mit fravær skyldes altså ikke internt drama eller manglende lyst. Jeg var bare i et andet land. Jeg blev inviteret til et virkelig amazing arrangement for solbrille- og urebrandet Komono. Arrangementet blev holdt i deres flagship store i Antwerpen. Måske så I det på min Instagram story? Der var selvfølgelig dj og drinks og en masse influencers, men så var der også en tatovør, som tatoverede urremme! Det var en virkelig god gimmick. Så kunne man lige få customized sit ur. Så var der naturligvis også en masse lækre solbriller! Jeg blev vildt forelsket i de her.

23377133_10212342503549237_2024784432_o

Hvad synes I?

giphy-12

4 kommentarer

 • Mercedes

  Hvor er den frakke fra? Og findes den i andre farver? Må eje den!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Den er fra Burberry <3 Tror desværre ikke at den kommer i andre farver 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mercedes

   Jeg kan ikke finde den, har du evt et link? Mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Købt i butikken så ved desværre ikke om den nogensinde var online :/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dengang jeg kastede op i Radio24syv