Han pralede af voldtægt på en tv-produktion

Sanzi beauty vippeserum – før/efter billede!

22790646_10212240285433848_306023760_o

Sponsoreret af Sanzi Beauty

Jeg elsker lange, tykke øjenvipper! Og som I nok ved så snyder jeg lidt og får sat eyelash extensions på. Man kunne derfor tro, at jeg i princippet var fuldstændig ligeglad med, hvordan mine vipper ser ud “under” de falske vipper. Men det er langt fra sandt! Fordi at jeg har eyelash extensions er det faktisk ekstra vigtigt for mig at mine naturvipper er sunde. Eyelash extensions skader ikke direkte dine naturvipper, men de kan godt slide lidt på dem. Især hvis man ligesom mig elsker lange bambivipper!  Så for at undgå, at mine øjne vipper bliver slidt eller knækker under vægten af mine eyelash extensions bruger jeg vippeserum.

Jeg har prøvet den nye vippeserum fra Sanzi Beauty i over en måned. Og jeg er faktisk ret tilfreds med resultatet 😀 Jeg har prøvet at lave et lille før/efter billede, men det er selvfølgelig lidt svært at se imellem mine eyelash extensions. Så I skal holde øje med de vipper, der ikke er unaturligt lange og tykke 😀

22768317_10212240287313895_355037019_o

De her billeder er taget før en vippeopfyldning. Bare rolig, min vippestylist ville aldrig lade mig gå ud sådan! 😀 Men i venstre side er det næsten kun naturvipper på begge billeder! Det er en ret vild effekt.

Jeg bruger den hver aften efter at jeg har renset min hud. Man skal lægge den over vipperne på samme måde som man ville lægge en flydende eyeliner. Jeg bruger den også på mine nederste vipper, så de bliver lange og fine. Jeg bruger den faktisk også på mine øjenbryn. Så det er et lille tip.

Den er lidt mere flydende end jeg er vant til, men flasken hjælper med at “dosere” det 🙂 Og se lige hvor cute flasken er?!

Selvom Sanzi vippeserum kun koster 590 kr. har jeg fået lov til at give jer 15 % rabat. Når I bestiller skal I bare skrive koden Nikita1. I kan finde den her.

22790039_10212240283433798_1785684431_o

 

 

7 kommentarer

 • Ace

  UHJ den ser effektiv ud! Man er altid lidt i tvivl om sådan noget virker, men den ser da ret lækker ud 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Det virker, fordi der er medicin mod grøn stær i. Det har masser af hyggelige sideeffekter, blandt andet risiko for at din øjenfarve bliver delvist ændret. Overvejede faktisk at købe produktet, fordi det ikke fremgik af ingredienslisten at det var i, men det kan læses under FAQ på hjemmesiden, at det bare er fordi de kalder det noget andet end prostglandin 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Dechloro Dehydroxy Defloro Ethylprostenolamide er en prostaglandin analog, som udspringer af Bimatoprost som er brugt mod grøn stær. Den der står opført på Sanzi Beauty øjenvippeserum, er godkendt til kosmetisk brug, og er den samme som det anerkendte mærke Revitalash bruger.

   Grunden til man skriverdet med farveændring er, at når den er i familie med et medicin som gør skal man skrive det, da man som kosmetik producent har pligt til at skrive det.

   Alle øjenvippe serums som virker, bruger prostaglandin analoger inkl. M2 Beaute.

   Ved det fordi jeg kontaktede Revitalash, da jeg havde hørt det samme 🙂 Bare vigtigt man ikke blander pærer og æbler sammen, for det er 2 vidt forskellige ting det du skriver 🙂

   Og jeg kunne sagtens se det på deres ingrediensliste. Ethylprostenolamide 🙂 Prostaglandin er et navn man overordnet bruger for prosteglandiner, står også på deres FAQ.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Læste godt at det ‘kun’ var et derivat, men bare fordi noget er godkendt til kosmetisk brug (det går jeg ud fra alle serummer er??), kan det jo godt give bivirkninger. Jeg ville ikke gøre det, efter jeg har læst dels om pigmentændringerne, men især at det også kan gøre øjnene mere sensitive. Ligesom at jeg ikke ville bruge et kosmetisk produkt med sklerosemedicin i, hvis jeg ikke havde sklerose. Ved godt det er en forsimplet tilgang, men hellere dét end at tage nogen chancer når det gælder potentielle permanente bivirkninger. Derudover forstår jeg ikke: Hvis det er så ufarligt, hvorfor har alle andre producenter af serums så ikke bare brugt det samme? Og hvorfor står det i beskrivelsen af produktet kun anført under ‘ekstra tilsatte komplekse ingredienser’ (altså hvor de formulerer det som om peptidformlen er den primære ingrediens), samtidigt med at de kalder derivatet noget andet end et prostglandin derivat på ingredienslisten? Det virker altså i mine øjne som et forsøg på at vildlede, når man skal ind i FAQ for at finde ud af det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Det er fint at have en holdning til et produkt, men de bruger jo netop det som andre serums bruger. Bl.a. Revitalash bruger det samme som Sanzi Beauty (eller omvendt) nemlig den ingrediens kaldet “dechloro dehydroxy defloro ethylprostenolamide” som er prostaglandin. Det er der ingen af de 2 mærker der lægger skjul på, og netop ligeledes fordi det er godkendt til kosmetisk brug 😊
   Det du snakker om man bruger til grøn stær hedder Bimatropost og er i det amerikanske mærke kaldet “Latisse”. Dette mærke kan man kun købe hvis man har recept til i USA.

   I øvrigt står det helt tydeligt på Sanzi Beautys hjemmeside, at det har afsæt i øjenmedicin. Så kan slet slet ikke lige følge det du skriver med, at de prøver at vildlede. Det er vist dig der ikke har læst mere end øverste linje (sorry ikke for at være uforskammet) 😊 men de skriver flg:

   “En unik øjenvippe serum der indeholder en ingrediens der oprindeligt har afsæt i øjenmedicin, men som nu er meget anvendt og godkendt til kosmetisk brug. Yderligere er der tilsat den dokumenterede og patenterede peptid formel kaldet SymPeptide der har dokumenteret effekt på væksten af øjenvippehår.”

   Kan læses her https://www.sanzi-beauty.com/pages/ojenvippe-vaekst-serum

   Tror vist det er helt på plads nu, og i øvrigt er der stramme regler for hvad man må putte i kosmetik. Og denne ingrediens er 100% godkendt og testet til kosmetik hvis du slår den op, over de ingredienser i EU systemet som alle har adgang til😊

   I øvrigt betyder derivatet, afledt af. Ergo udspringer af 😊 https://da.m.wikipedia.org/wiki/Derivat

   God weekend

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Arh så forstår jeg. Havde fået at vide at bimatoprost og prostglandin skulle være det samme, beklager fejltagelsen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Helt ok 😊❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Han pralede af voldtægt på en tv-produktion