5 tasker til under 500

Som en julekalender med piller

22396546_10212143562295830_797659209_o

Sponsoreret af TakeDaily

Jeg lever mega usundt. Jeg kan lige så godt være ærlig. Jeg ville ønske, at jeg levede sundere, men det gør jeg ikke. Og min undskyldning er den samme som så mange andres: jeg har ikke tid. Jeg er i skole til 14:30 de fleste dage. Når jeg så endelig kommer hjem helt ude fra Emdrup af, så skal jeg gå en time til halvanden times tur med Watson. Så bliver klokken hurtigt 17, og så har man bare ikke lyst til at stege laks og skære grøntsager. Så min aftensmad består desværre ofte af takeaway eller på de “sunde” dage, yoghurt, musli, knækbrød med kyllingepålæg eller lignende. Og sund står i gåseøjne, da det altså ikke er særlig sundt! Ens krop går glip af så mange vitaminer, når man ikke spiser varieret.

Derfor er jeg så glad for at jeg har opdaget Takedaily. Takedaily er et firma som skræddersyer en lille vitaminpakke til dig, som de så sender ud i den sødeste pakke. Det minder om en julekalender, men i stedet for chokolade får du velvære. Det kan man altså ikke brokke sig over! Nej, det kan nok ikke helt gøre op for mine dårlige spisevaner, men det gør alligevel lidt! Jeg kan faktisk mærke forskel fra før jeg begyndte at sluge en håndfuld piller hver morgen. Og så koster det kun 149 kr. for en måned.

22396630_10212143562335831_1032057505_o

(Og ja, de her billeder er altså taget en weekend, hvor jeg havde tid til at spise en rigtig morgenmad 😉 )

Du får sammensat din helt egen lille vitaminpakke ved at gå ind på Takedailys hjemmeside og tage en lille test. Her vil du blive spurgt ind til spisevaner, helbred, motion og så videre. Og husk at svare ærligt. Det er ikke ligesom da man fik den slags spørgsmål udleveret i gymnasiet og man svarede, at man da ihvertfald motionerede 5 gange om ugen! På trods af at den motion udelukkende bestod i at løbe efter bussen når man igen havde sovet over sig 😉

Så ja, svar ærligt! Det er ud fra de spørgsmål, at de finder de vitaminer som du har mest brug for.

Hvis I også synes at det her lyder fantastisk, så har jeg en rabatkode, der giver jer den første måned gratis! What’s not to like? Bare skriv NK2017 når I bestiller 😀 Men skynd jer. Rabatkoden gælder kun til d. 10. november.

22375542_10212143864383382_1008868896_o

Her til sidst vil jeg lige vise nogen detaljer, som jeg er ret vild med. Der står præcis hvilke vitaminer du får og hvad de hjælper på. Og så kan man også klippe pillerne ud og tage dem med sig.


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 tasker til under 500