New in - Chanel Boy Bag med et twist

5 tasker til under 500

skaermbillede-2017-10-09-kl-14-47-17

I går afslørede jeg den nyeste tilføjelse til min taskekollektion, så i dag vil jeg komme med 5 bud på den næste tilføjelse til enten din eller min garderobe – til en meget mere overkommelig pris!

Den første er en virkelig fin og meget piget taske fra Aldo. Jeg synes at den er så cute! Bare se farven og den lille sløjfe 😀 Den kan fåes her til 499. Og hvis I synes at den er lidt for prinsesset men godt kan lide stilen, så kan den også fåes i sølvglitter her. Den er jeg også helt vild med!

Nummer to er også meget piget og fra Aldo. Jeg kan virkelig ikke stå for de blomster! Den kan fåes her til 450.

Nummer tre er fra Topshop og fundet på Nelly. Jeg elsker den opsigtsvækkende røde farve og motivet med blomsterne og fuglene. Den kunne være virkelig cute både til hverdag og til lidt mere festlige arrangementer. Den kan fåes her til 279.

Nummer fire er fra NLY accessories. Jeg er på udkig efter en taske i blå. Det føler jeg at jeg mangler, og denne her har den perfekte blå farve! Velour er også en virkelig cool trend, men jeg er altid varsom med at købe dyre tasker når det bare er en trend. Hvem siger at jeg gider velour om to år? Så ville det være ærgerligt at have brugt 15k+. Så til 199 er det her en taske man godt lige kan overkomme – selv hvis man så er træt af den til næste år. Den fåes her.

Den sidste er også fra NLY accessories. Den har lidt det samme design og form som en Chanel Boy Bag. Så hvis man kan lide det look men ikke den prisklasse, er den et super alternativ. Den koster 329 og I kan købe den her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in - Chanel Boy Bag med et twist