I Korea er jeg faktisk 24 år

Nej, Kylie Jenner mister ikke sine læber!

kylie-jenner-lip-fillers

Random blogindlæg men jeg så lige et par artikler omkring Kylie Jenners graviditet og læber. De skrev at som gravid må man ikke få fillers – sandt – og derfor vil Kylie Jenner nu miste sine berømte læber – ikke sandt! Fillers kan faktisk holde i ret lang tid. Især når det er blevet brugt længe. Mine læber er ikke blevet “genopfyldt” i snart et år. Og jeg har altså ikke mistet mine læber af den grund.  Og ja, det er super sært, at jeg dedikerer et helt blogindlæg til det her emne, men misforståelser omkring fillers er af ukendte årsager vildt irriterende for mig 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Korea er jeg faktisk 24 år