Søges: Flade vinterstøvler

I Korea er jeg faktisk 24 år

tenor-2

Det her var noget af det vildeste jeg lærte mens jeg var i Sydkorea! Jeg er faktisk 24 år gammel! I Sydkorea har man en anden måde at tælle alder på. For det første, så er man et år fra man er født. Man starter ikke på nul, da man jo egentlig har levet ni måneder i ens mors mave, runder de bare op og siger, at man er et år.

Derudover så bliver man ikke et år ældre på sin fødselsdag. Men d. 1. januar bliver alle et år ældre. Er det ikke vildt? Så i Sydkorea er jeg faktisk 24 år gammel og ikke 22. Hvor gamle er i?

Og har I andre sjove fun facts fra andre lande?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søges: Flade vinterstøvler