Selvfølgelig køber jeg da genbrug!

Søges: Flade vinterstøvler

Ja, jeg mener faktisk flade vinterstøvler. Jeg er også chokeret over mig selv! Men nu er det jo sådan, at Watson godt kan lide at gå tur. Så det kan jeg ikke rigtig stoppe med bare fordi det er blevet vinter. I sommers er jeg jo bare hoppet i et par ligegyldige ballerinaer, men de er bare lidt for kolde nu…

Så jeg mangler nogle lækre vinterstøvler. Jeg havde kigget lidt på et par Louis Vuitton gummistøvler. Man er vel praktisk anlagt. Jeg ved bare ikke helt hvor varme de er? Måske man bare skulle købe dem og så sørge for, at der er plads til tykke sokker?

picmonkey-collage-2

Det er de her to som jeg har kigget på. Hvad synes I? Og har I bedre forslag? 😀

   

12 kommentarer

 • Stine L.

  Tamaris har lavet nogle super flotte støvler i ruskind, til denne vinter sæson. De er simpelthen så flotte og feminine, og 100% gå tur proof!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Ruskind går bare ikke så godt til sne og regn 😮 Ellers også et materiale som jeg elsker!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mollie

  Isabel marant og ganni har lavet de fedest vinterstøvler med en lille smule hæl indvendigt 🙂 super rare samtidig med de er lidt flotte og varme samtidig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Gummistøvler er totalt no go hvis der er koldt / frost. Selv med tykke strømper så afgiver det bare for meget varme. Mange gummistøvler har heller ikke det bedste greb til når der begynder at være is. Kunne nu godt ligne at de korte har :). Jeg ville gå efter støvler i læder og så med et godt greb.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  De er flotte men jeg er ret sikker på at du kommer til at fryse helt vildt om vinteren i gummistøvler , også med uldsokker! :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg ved godt at UGG boots ikke er så skide sexet eller elegant, men de er varme og virkelig rare at have på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Så rare! Men ikke særlig praktiske i vådt græs og mudret stier :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steen
  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   De er søde, men jeg ved ikke helt hvad jeg synes om kæmpe spændet :/ Men ja, klart varmere!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Bie

  De er SÅ fine! 💁🏼🌸 men gummistøvler har jo en tendens til at være kolde, og ikke at holde på varmen. Hvis du er en frossenpind som jeg selv, så ville jeg helt sikkert sørge for at der er plads til et par gode tykke sokker☺️ Det bruger jeg hvertfald selv om vinteren i gummirøjserne, når jeg er ude med vuffi🐶👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Ja, jeg tænker at jeg lige må købe en størrelse eller to større. Jeg har det også med at fryse 😮 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvfølgelig køber jeg da genbrug!