Blondekjoler på min story

Vind en Samsung Galaxy S7 Edge!

giphy-9

Sponsoreret af Call Me

Nu udkommer iPhone X snart, hvilket betyder at hvis du har en iPhone, er den nok blevet riiiiigtig langsom. Helt tilfældigt! Så nu skal du jo alligevel bruge en ny telefon, derfor vil jeg gerne give dig muligheden for at vinde en Samsung Galaxy S7 Edge!

Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig Call Mes nyhedsbrev og svare på tre hurtige spørgsmål, og så kan du vinde en helt ny smartphone. Endda en virkelig god en. Samsung Galaxy S7 har blandt andet et sindssygt godt kamera på 12 megapixel. Så hvis du ligesom mig skal instagramme ethvert måltid og enhver god hårdag, vil du elske det! 😀

Hvad venter du på? Klik ind her og vind en smartphone som holder noget længere end indtil den næste bliver lanceret 😉

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blondekjoler på min story