Burde jeg få pandehår?

Blondekjoler på min story

Her i weekenden postede jeg to blondekjoler på min Snapchat story og min Instagram story. Der er rigtig mange som har spurgt ind til, hvor de er fra. Så jeg tænkte, at jeg lige ville skrive det her.

22016671_10212045541765378_727302444_o

Denne her er en af mine absolutte yndlings kjoler, og jeg har ikke engang haft en anledning til at tage den på endnu! Så jeg prøvede den egentlig kun for lige at se den på igen. Den er fra Agent Provocateur, men det er en gammel kollektion, så de har den ikke længere på hjemmesiden. I kan dog være heldige at finde den næste gang der er udsalg, da de ofte sætter gamle kollektioner til salg igen.

22015281_10212045541805379_437787000_o

Denne her smukke sag er fra Stasia. Jeg tog den på til Theresas middagsselskab i lørdags. Hun holder de mest ekstra middagsselskaber! Så meget lækker mad. Så fine borddekorationer. Og så møder man op i smukke cocktailkjoler og høje stiletter, selvom vi bare er i lejligheden hele aftenen.

Kjolen består udelukkende af blonder, så jeg har taget mit Mercy Agent Provocateur korset i nude på indenunder. For et mindre afslørende look, kan man købe en slip dress.

   

2 kommentarer

 • Hej Nikita
  Det er simpelthen så fedt at følge med på bloggen! Du har en super fed og inspirerende stil, så må selvfølgelig lige forhøre mig omkring, hvor du egentlig selv får inspiration til de mange flotte sæt tøj fra? Du er i hvert fald super inspirerende for mig 🙂
  Hilsen Jeanette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Tusind tak 🙂

   Jeg tror at mit udgangspunkt er en meget klar idé om hvad min stil er og hvad jeg føler der klæder mig. Derfra bliver jeg så meget inspireret af roller i tv-serier – Gossip Girl er en evig inspirationskilde 😀 Andre bloggere kan også inspirere mig meget, dog med forbehold for at nogen looks som jeg elsker på andre, føler jeg slet ikke fungerer på mig. Giver det mening?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Burde jeg få pandehår?