Jeg har filmet en ny tv dummy i dag

TIl Århus og filme ny webserie

Lige nu sidder jeg i toget på vej til Århus. Jeg skal nemlig filme en ny webserie, som kommer snart! Det er super spændende, da det er første gang jeg bevæger mig ud i skuespil. Jeg ved ikke helt, hvor god jeg er men det finder vi ud af. Louise siger at jeg er en vildt god løgner, så det er vel et plus.

Nu skal denne her laaaaange togtur bare gå hurtigt. Jeg er selvfølgelig en tumpe, som ikke har taget et headset med som passer til min computer. Så hvis jeg vil se serier bliver det enten uden lyd, eller på min iPhone. Øv!

21868001_10211997761690906_1401848338_o

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har filmet en ny tv dummy i dag