Tjen penge på at købe snacks og tilmelde dig nyhedsbreve

Jeg har filmet en ny tv dummy i dag

when-lindsay-show-premiered-she-got-more-personal-than-we-expected

lol. I feel you Lindsay.

Hvis I har fulgt med på min snapchat eller instagram story, så har I nok set, at jeg er blevet fulgt af et kamera i dag. Vi har nemlig filmet en ny dummy til TV3 hjemme hos min søster Sasha. Jeg kan ikke afsløre så meget, da jeg ikke engang ved om det bliver til noget endnu. Men stay tuned! 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tjen penge på at købe snacks og tilmelde dig nyhedsbreve