Anders Matthesen var fucking sjov.

Første uge på studiet overstået

21458791_10209115745921944_740017950_o

Foto af Ekaterina Krarup Andersen

Min første uge på studiet er overstået, og det er virkelig en del anderledes end universitetet! Jeg var jo nødt til at blive hjemme allerede anden dag fordi Watson pludselig blev syg. Der fik jeg en mail fra min underviser om, at jeg altså skal melde mig syg en anden gang. Det var ret overraskende. På universitetet kan du jo nærmest komme og gå som det passer dig, så længe du har styr på afleveringer og så videre. Da jeg fik det af vide følte jeg mig først lidt umyndiggjort, men så forklarede min underviser, at det er fordi, at vi skal se skolen som en arbejdsplads, hvor man jo også ville melde sig syg.

Det er rigtig spændende. Det er noget helt andet end jeg er vant til. På første dag fik vi smidt et kamera i hånden, så det er altså meget praktisk orienteret! Vi har allerede fået vores første rigtige opgave for. Jeg var ude og filme til den i søndags, så både i går og i dag har jeg fri. Det er virkelig rart. Jeg kan tilbringe lidt tid med Watsy og få styr på en masse arbejde. Jeg har insanely travlt med bogen, som snart udkommer, men også nogle nye tv-projekter og selvfølgelig bloggen.

Jeg var som sagt lidt nervøs for at skulle møde alle mine nye klassekammerater efter at have været gået glip af introdagene, men det er gået så godt. Alle er helt vildt søde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anders Matthesen var fucking sjov.