Før/efter billede - træning!

Anders Matthesen var fucking sjov.

21584343_10209135363572373_1121500278_o

Bum. Uddebatteret. Færdig med den debat.

Ej ok. Jeg har set så mange artikler om hvorvidt Anders Matthesen gik over stregen med sin roast til Guldtuben. Ærlig talt, jeg synes, at det var sjovt! Jeg var selv med til Guldtuben og der hvor jeg sad blev der grinet meget af den del. Det er klart, at de yngste i publikum nok ikke rigtig forstod det, men jeg synes egentlig ikke, at det var upassende. Ja, det var groft. Og det var over stregen. Men det skal en roast være! I det mindste var den gennemført. Han har jo tydeligvis sat sig ind i, hvem alle de nominerede var og hvilke videoer de lavede. Derudover så var sproget da ikke værre end noget af det der blev hyldet til Guldtuben. Årets video blev Fie Laursen diss track af Johnni Gade. Det er ikke ligefrem en stueren video. Så hvis youtubernes fans kan tåle at se den, så kan de vel også tale at se Anders Matthesens roast.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Før/efter billede - træning!