Før du køber en designertaske

På dyrehospitalet.. Igen!

21396818_10211907249188150_128889766_n

Jeg har haft en så stressende dag! I morges da jeg vitterligt er på vej ud af døren for at komme i skole, kaster Watson pludselig op. Ret voldsomt endda 🙁

Jeg har ikke oplevet det med ham før, så jeg vurderer ret hurtigt, at jeg hellere må blive hjemme og holde øje med ham. Især fordi han altså stadig er syg. Allerede før jeg tog til Korea blev Watson syg. Han hostede og var simpelthen så snottet. Jeg fik noget penicillin til ham, og det begyndte faktisk at blive bedre. Mens jeg var væk vendte sygdommen så tilbage. Så da jeg landede i Danmark sidste mandag kom han til dyrelægen med det samme og fik forlænget sin penicillinkur.

Jeg havde egentlig en tid til ham igen i morgen, så dyrelægen kunne tjekke op på ham, og se om penicillinen havde virket. Men da Watson havde kastet op 4(!) gange, ringede jeg til dyrelægen og hørte om jeg kunne få en tid til ham i dag. De havde heldigvis mulighed for at tage ham ind. Så min mor kørte forbi København på vej hjem fra Sverige med Sasha, og hentede mig og Watson. Dyrelægen kunne godt se at han havde lidt kvalme, men ingen feber og hans luftveje lød fine, så penicillinen havde virket. Han fik lidt kvalmestillende og nu er han på skånekur. Det hele endte godt, men jeg var virkelig nervøs. Det er jo min lille baby! Han skal da ikke kaste op og have det dårligt.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Før du køber en designertaske