Jeg føler mig allerede bagud

Koreansk kosmetik

21170910_10211844167291142_39490661_o

I flere år har jeg hørt om, hvordan Sydkorea har det mest fantastiske kosmetik. Så selvfølgelig skulle jeg undersøge det, da jeg alligevel var i landet. Ja, det var altså ikke shopping men komplet uselvisk, selvopofrende research for alle jer, der læser med på bloggen 😉

Jeg spurgte rundt og fandt frem til de produkter som de koreanske piger selv er besatte af. Altså, jeg har aldrig set så mange smukke piger som i Sydkorea, så hvad end de gør virker!

Jeg har købt to lip tints. Det er en mix af lipgloss og læbestift. Konsistensen er ret tynd og minder faktisk om frugtfarve. Man smører det ud på sine læber, og derefter kan man så udtvære det indtil læberne har den ønskede farve. De koreanske piger tager bare en lille smule midt på læberne og tværer det ud, så det ligner, at de lige har bidt i deres læber eller, at de har spist en slikkepind. Jeg er ærlig talt vild med det her look! Hvad synes I?

image

Derudover har jeg købt en two-tone eyeshadow stick. Jeg prøvede den på i butikken og det er så nemt! Man skal bare tage det på øjenlåget og så blende det lidt med ens fingre. Det har aldrig været hurtigere at få perfekte øjne.

novo-eyeshadow-stick-double-color-women-fashion-korean-cosmetics-two-tone-eyeshadow-bar-pencil-pen

Sidst men ikke mindst, så har jeg købt cushion foundation. De koreanske piger elsker et naturligt look, og det giver denne foundation. Den er dækkende nok til at man får en ensartet hudtone, men uden at være så kraftig, at det nærmest ligner en maske. Den er dog også nem at bygge på, hvis man ønsker den mere dækkende. Derudover er den også super praktisk at have med, da den lille pude man bruger til at påføre foundation er i pakken. Jeg har brugt den de sidste par dage og jeg elsker den! Den giver en virkelig god glow til ens hud og er rigtig nem at påføre.

tonymoly-bcdation-cushion-plus-15g-02-skin-beige-foundation-3999a6423e6788155de51805d2e820e9

Sidst men ikke mindst har jeg købt en masse masker til min hud. Jeg har også fået en masse cremer med som små gaver fra butikkerne. De var simpelthen så søde. Jeg skal nok holde jer opdateret om, hvordan de virker. Men jeg har kun hørt gode ting, så jeg ser frem til det 😀

 

2 kommentarer

 • Julie

  Hvordan virker makeuppen med dine volume lashes? Hvor ofte får du fyldt dem op? Min vippetekniker mener ikke, at jeg bør bruge øjen make-up, når jeg har vipper og det er enormt besværligt at få af. Har du nogle tips?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Min vippetekniker er heller ikke helt excited når jeg har brugt makeup! Tricket er at makeuppen må ikke indeholde olie, og så skal den samtidig kunne vaskes af kun med vand. Jeg har fået en lille børste der hjælper mig med at rense mine vipper.
   Jeg får fyldt mine vipper op ca. hver tredje uge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg føler mig allerede bagud