Slap af. Jeg betalte selv denne gang.

Sådan ser jeg ud uden extensions

giphy-5

I er nok vant til at se mig sådan her. Med langt, tykt hår. Men det her hår er altså ikke “mit”. Altså, jeg har da betalt for det, og jeg ejer det, men jeg har ikke selv groet det.

21103861_10211813081234010_1942529114_oUden mine extensions ser jeg sådan her ud:21081661_10211813079873976_1059280424_o

Det er lidt anderledes. Jeg synes, at mit hår er såååå kort. For ikke at tale om, at det er tyndt. Det har det egentlig altid været. Men selvfølgelig har det taget lidt skade af sidste år, hvor jeg konstant skiftede hårfarve. Så nu er vi igang med at genopbygge det. Det indebærer blandt andet proteinkur, Ph-bonder og hårkur. Det skal jeg nok skrive et længere indlæg om en anden gang. Lige nu ville jeg bare lige vise, hvordan mit hår ser ud helt naturligt.

Beklager, at jeg ikke er så aktiv lige nu. Men som I sikkert har set på min instagram og snapchat så er jeg i Syd Korea lige nu. Det skal jeg nok også afsløre mere om snart 😉

   

2 kommentarer

 • Cecilie

  Hej Nikita,

  Jeg synes virkelig at det er fedt, at du viser hvordan du ser ud uden extensions, og hvordan du har set ud før fillers i læberne! Det er skønt, at du er villig til at indrømme at du får lavet diverse ting. Mange personer ville helt sikkert ikke indrømme den slags,som f.eks. Kylie Jenner, der siger hendes vilde former er naturlige. Det gør mig enormt trist, da unge kvinder og piger som ser op til disse kendisser, tror at det er helt normalt at se sådan ud, og det giver dem muligvis dårlig selvtillid.
  Så tak fordi du altid er ærlig. Du ser i øvrigt super smuk ud med dit kortere hår også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Tusind tak Cecilie! Det er netop derfor, at det er så vigtigt for mig at være ærlig. Jeg vil ikke bidrage til et urealistisk skønhedsideal 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slap af. Jeg betalte selv denne gang.