Stop forfølgelsen af LGBT personer

Slap af. Jeg betalte selv denne gang.

20938077_10211779227667692_1079359987_n

Omg! Der var godt nok mange der blev vrede over, at jeg fik nye støvler af min kæreste. Jeg er blevet kaldt luder, sugardater og gold digger. Det er virkelig utroligt, hvor modbydelige nogle mennesker er. Tænker de ikke på, at jeg kunne komme til at se de kommentarer? Eller er de bare komplet ligeglade med andre mennesker?

Og hvorfor er jeg pludselig en luder fordi min kæreste vil muntre mig op med nogle flotte sko? Hvis han istedet for at have købt mig sko, havde handlet ind og lavet mig en god middag, var jeg så stadig en luder? Hvad hvis det i stedet for et par Louboutins havde været et par Bianco sko? Altså, det ville være rart for mig, at vide hvor dyr gaven må være før jeg går fra at være hans kæreste til hans escortpige.

Vi gør vel alle små ting for at forsøde hverdagen for dem vi holder af. Og helt ærligt, hvis I havde råd, ville I så ikke også give jeres kæreste alt hvad de ønskede sig – ligegyldig prismærket? Det ved jeg ihvertfald at jeg ville.

Hvis jeg skal være helt ærlig, så tror jeg det bunder i jalousi. Det er måske ikke alle, som ønsker sig så dyre sko. Men alle har vel et eller andet de ønsker, som ligger i et lidt højt prisleje. Så er de vrede over, at de ikke selv har råd, eller at deres kæreste ikke har råd. Og så for at kunne “retfærdiggøre” den mangel overfor sig selv, bliver de nødt til at se mig som en luder. Jeg kan ikke se hvad det ellers skulle være. Folk kan jo i princippet være ligeglade med om jeg får en gave eller ej. Det er ikke deres penge, der bliver brugt.

Det er faktisk ret sårende at læse den slags kommentarer om mit forhold. Det er én af grundene til at jeg holder det så privat. Jeg har ikke lyst til, at fremmede på internettet skal danne sig en mening om mit forhold, når de ikke ved noget om det. Hvis jeg elsker en person, så er det egentlig ligegyldigt om de giver mig dyre sko. Og hvis jeg ikke elsker dem, så kan alverdens dyre sko ikke ændre på det. Det er selvfølgelig rigtig rart, at få den slags gaver. Det viser jo også, hvor godt han kender mig. Men det er ikke afgørende for mine følelser for ham. Så! Nu ved I altså det, og så må I gerne holde alle jeres teorier om mit forhold for jer selv.

Lad os gå videre til et lidt hyggeligere emne! Jeg var endnu engang i Louboutin fordi jeg havde spottet endnu et par sko, som jeg ønskede mig. Men bare rolig. Denne gang betalte jeg selv 😉

20960883_10211777838672968_1311672220_o

I kan se dem på Louboutins hjemmeside her.

9 kommentarer

 • HK

  Tror du har fuldstændig ret i at det er jalousi! Når min kæreste på SU giver mig det dyreste han kan sætte af til på fornuftig vis (og det er selvfølgelig slet ikke i det prisleje) er der ingen der råber op, selvom det måske procentvis svarer til det din kæreste har givet dig i forhold til indtægt. Tror da at de fleste ville hæve gavebudgettet en del hvis de havde pengene.
  Nogen har bare råd til dyrere gaver, og dér må man bare tage sig lidt sammen, og være glad for det man selv får i stedet for at se så meget på hvad der er på andres tallerken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hejsa Nikita.
  Janteloven længe leve.
  Nyd dine nye sko m.m. Nyd dit liv med din kæreste
  Og pøj pøj fremover

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du bare heldig og folk er misundelige ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melisa

  Åbenbart så er jeg en kæmpe luder, hvilket er noget jeg kan konkludere ud fra den logik, da jeg har fået en del designer sko og andet lækkert af min kæreste gennem årene. Nå, så kunne man da finde ud af det 😂
  Fatter virkelig ikke folk. Hvorfor kan man bare ikke være glad på vegne af andre? Smålighed og jalousi klæder ingen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hold nu fast hvor er folk bare lagt ude!!😫
  Jeg er helt sikker på at alle de negative kommentare de bunder i misundelse, det er bare totalt dårlig stil at man kan få ondt i røven over at du bliver forklædet af din kæreste bare fordi deres kærester måske ikke har råd eller lyst til at købe så dyre gaver til dem.
  Og jeg giver dig helt ret i det du skriver med at alle ville købe dyre ting hvis det var det man viste gjorde sin bedre halv del glad.
  Jeg bliver faktisk helt flov på de latterlige menneskers vegne, at man tror det er iorden at svine andre mennesker til fordi deres liv er anderledes end deres tænk at man kan være så smålig. Helt ærlig kom videre hvis i ikke har noget pænt at sige og hvis i ikke kan være glad på andres vegne så hold da jeres kæft og fuck af!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Jeg er også helt chokeret over hvor modbydelige mennesker kan være en gang imellem!
   Tak for støtten 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fox

  Hej Nikita. Jeg blev lige nysgerrig, hvad er egentlig dine tanker om sugardating?
  Super flotte sko!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Tusind tak 🙂
   Sugardating er aldrig noget jeg ville begive mig ud i. Jeg hverken kan eller vil fake intimitet. Men hvis to voksne mennesker er enig om at indgå i den slags forhold, så kan jeg ikke se noget galt i det. Det må være deres eget valg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • KÆFT de er fede!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stop forfølgelsen af LGBT personer