Dengang jeg næsten blev castet til ...

Sådan gør man en dårlig dag god!

scream-queens-gif-chanels

Ok, så jeg havde en virkelig dårlig dag. En af de dage, hvor man fra det sekund man åbner øjnene bare ved at man ikke kan overskue noget. Det skyldes så mange ting. Jeg er stresset, fordi jeg har så meget arbejde for tiden. Derudover er Watson blevet syg, så min stakkels mus skal have medicin. Og som om alt det ikke var nok, så er det også tid til hovedrengøring i min lejlighed.. Så ja, en af de dage!

Meeeeen, så skrev jeg til verdens sødeste mand for at klynke og få lidt sympati. Efter at have talt lidt med mig, skrev han, at nu overførte han altså nogle penge, så kunne jeg købe et par sko for at muntre mig selv op. Hvor heldig er jeg ikke lige? Jeg har den bedste kæreste!

Så blev en dårlig dag med arbejde, rengøring og hvalpepleje pludselig til en god dag med skoshopping og ja.. stadig arbejde, rengøring og hvalpepleje. Men alt det bliver bare mere overskueligt, når man har et par smukke nye Louboutins at se på!

Jeg købte de her fantastiske thigh highs.

giphy-1

Hvor skønne er de ikke lige? I kan se dem her på Louboutins hjemmeside.

18 kommentarer

 • Katharina

  Til Benjamin: Siden de ikke dater, men er kærester der er forelskede i hinanden, kan du ikke kalde det for sugardating. Kan heller ikke se hvordan du ud fra et enkelt opslag kan komme frem til at penge er den primære “kapital” i forholdet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  de mennesker der bitcher over dine sko har da for lidt indhold i sit liv!! De burde ikke udtale sig om andre menneskers forhold når de ikke kender noget til det. Støvlerne er lækre! nyd dem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Synes det er fedt, at du har fået nogle lækre sko du er glad for. Og at din kæreste har råd til det er det bare super. Ignorer de misundelige mennesker…jantelov længer live.😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Tak! 😀 Jeg forstår simpelthen ikke hvordan nogen mennesker kan hate så meget på en gave 😮

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen

   Jeg tror, at virkelig mange mennesker finder det svært at acceptere, at andre mennesker bruger penge på andre ting end dem selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen

   Jeg tror, at virkelig mange mennesker finder det svært at acceptere, at andre mennesker bruger penge på andre ting end dem de selv gør.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hvem er din kæreste?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Jeg holder vores forhold ret privat. Nu har jeg prøvet offentlige forhold og det er gået knap så godt, haha 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benjamin

  Jeg bliver så glad for vi er nået til 2017 hvor sugar dating er blevet så socialt acceptabelt at man reklamerer med det. Fucking på tide altså. Godt for dig at indse hvad det vigtige i livet er <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Seriøst? Så hvis min kæreste istedet for havde sendt en buket blomster, eller lavet mig en god middag for at muntre mig op, havde det så også været “sugardating”? Alle modtager og giver gaver eller små ting til at forsøde hverdagen for deres kærester. Jeg kan ikke se hvordan at prislejet skulle definere om det er sugardating. Der er tydeligvis nogle, som er ret jaloux over at de ikke har råd til at give den slags gaver.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Benjamin

   Jeg var altså helt oprigtig. Dit problem kunne løses med forbrug, det er jo præcis hvad du skriver. Det er selvindsigten jeg lykønsker. Der er ikke nogen småborgerlig moralsk dom her, jeg synes vitterligt du skal leve på den måde der gør dig glad. Og ja jeg vover at påstå at det nok er sugardating når problemløsningsmetodikken der reklameres med. Men igen, det vigtige er sgu at det virker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Mit problem blev ikke “løst”. Og der var som sådan aldrig et problem. Blot en masse ting jeg skulle have ordnet, som jeg ikke følte overskud til. At jeg så fik noget som gjorde mig glad gjorde det mere overskueligt. Desuden så overførte han jo ikke bare penge det sekund jeg sagde at jeg var lidt ked af det. Han talte med mig om det, og lyttede til mine bekymringer.

   Når du anklager mig for at have en sugardaddy fremfor et ægte forhold, så siger du jo bare at jeg kun er sammen med ham for pengene. Det er ihvertfald sådan jeg forstår begrebet sugardaddy. Og det er ikke tilfældet for mig. Jeg er sammen med denne her mand fordi jeg elsker ham – med eller uden gaver.

   Så hvis du venligst vil stoppe med at udtale dig om ting du ikke ved noget om.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Benjamin

   Hvorfor satan skulle jeg være den føste til at holde op med at snakke om ting ‘jeg ikke forstår’ du har en hel blog om det emne frøken. Sugardating er forhold hvor den primære følelesmæssige kapital er kapital. Og jeg kan ret beset ikke dømme ud fra andet end det du selv fremstiller her. Jeg påpegede bare hvad du viste. Ikke andet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maren

   Benjamin, du er dum at høre på. Du skriver selv, at du ikke kan bedømme ud fra andet end det, der ligger på hendes blog, og hvis du tager et enkelt kort blogindlæg for hele sandheden, vælger du bare at være uintelligent. Du aner intet om deres forhold ud over, at han har givet hende et par sko, og det betyder godt nok ikke, at der er tale om et sugarforhold. Så gå nu bare videre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • E

   Benjamin: hvordan kan du vide noget somhelst on hvordan deres forhold er ud fra at en mand har købt en gave til hans kæreste og det er vel noget af set mest normale at man køber gaver til hinanden når man er i forhold. Og der er vel ikke forskel på om det er et par sko til 500 eller 5000kr. Det kommer jo an på hvor mange penge man tjener. Og tjener man mange penge er jo klart at man køber dyrre gaver.
   Jeg synes virkelig at du skal tage og pas dig selv og lade være med at konkludere hvordan du tror at andre menneskers forhold er fordi det ved du ikke en skid om.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jørgen Peter Jørgensen

  En god dag ville være sammen med dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ib

  Hej Nikita. Hvor har du købt de flotte støvler henne?

  hilsen

  IB

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Klæstrup

   Louboutin, som det også står i indlægget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dengang jeg næsten blev castet til ...